Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aurora Australis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  1. Οι δοθείσες πληροφορίες είναι όντως πολύ πολύ χρήσιμες και σας ευχαριστώ πολύ. Όντως το οίκημα βρίσκεται άνωθεν της Θηβών στην περιοχή της Χρυσούπολης. Στατικό πρόβλημα κανένα απολύτως δεν διαπιστώθηκε, καθώς απο δική μας πρωτοβουλία είχαν ενισχυθεί τα θεμέλια το 1994, καθώς το υπέδαφος στην συγκεκριμένη περιοχή είναι ασταθές. Για την επισκευή της τοιχοποιίας μας είχε δωθεί ένα μικρό άτοκο δάνειο, το οποίο αποπληρώνουμε έως και σήμερα. Το πιο δυσμενές στην όλη υπόθεση είναι ότι ο ιδιώτης μηχανικός που ανέλαβε το έργο έχει αποβιώσει(δυστυχώς) με αποτέλεσμα να είμαι σε αναζήτηση του αρχείου του αυτή την στιγμή, ώστε να διαπιστώσω σε τι στάδιο βρίσκεται η διαδικασία. Πιθανόν να μην χρειάζεται καμία απολύτως κίνηση απο πλευράς μου, απλά βρίσκομαι σε αναζήτηση για να γνωρίζω τι έχω να αντιμετωπίσω....
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Το έκανα ήδη και όντως έλαβα το πρωί της σημερινής ένα τηλέφωνημα απο το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Περιστερίου. Όπως με πληροφόρησαν, το ΤΑΣ έχει μεταφερθεί στις Αχαρνές και θα πρέπει να απευθυνθώ στην συγκεκριμένη διεύθυνση ώστε να εξυπηρετηθώ. Σκοπεύω να το κάνω σύντομα ώστε να διευθετηθεί η κατάσταση και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  3. Αγαπητά μέλη, Διαπίστωσα πριν λίγες ημέρες ότι το σπίτι μου, ενώ έχει επισκευαστεί απο τον σεισμό του 1999 στην Αττική, ακόμα δεν έχει αποχαρακτηριστεί απο "κίτρινο'' που είχε χαρακτηριστεί κατα την επιτόπια αυτοψία. Αναζητώντας απαντήσεις, ανακάλυψα ότι έπρεπε να έχει γίνει κατά την αποπεράτωση του έργου απο τον ιδιώτη μηχανικό, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έγινε καθώς ο ίδιος απεβίωσε. Μπορείτε σας παρακαλώ πολύ, να με κατευθύνετε σχετικά με την υπηρεσία πού θα έπρεπε να αποτανθώ ώστε να κάνω την διαδικασία μόνη μου? Έχω καλέσει επανηλλεμένως στην τοπική υπηρεσία του Δήμου στον οποίο διαμένω καθώς και το ΥΠΕΚΑ αλλα δεν έχω λάβει καμία απάντηση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.