Μετάβαση στο περιεχόμενο

mixalhsm

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mixalhsm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω πολυ για την αμμεση ανταποκριση. Κατι ακόμα...υπαρχει τροπος να κανω σωστη μονώση και να μην κόψω τις αναμονες αλλά.... π.χ. να λυγισουν και να γινουν ενα με το πατωμα (μονωση); Μπορει να ειναι μεγαλη ηλιθιοτητα αυτο που ρωταω-απλα εκανα μια σκεψη (για την ώρα με ενοχλουν τα σιδερα στη ταρατσα, για λειτουργικους λογους και θελω να κανω και τη μονωση)
  2. Μένω σε ισογεια μονοκατοικια και θελω να κανω θερμομονωση στη ταρατσα.Σκεφτόμουνα για κατι μόνιμο(ή κατι το οποίο θα εχει διαρκεια ζωής τουλαχ. 6-7 χρονια και καλα αποτελεσματα). Αυτο που με απασχολει ειναι αν θα πρεπει να κοψω τις αναμονές απο τις κολώνες για να κανω σωστή μονωση. Αν κόψω τις αναμόνες απο τις κολώνες επηρεαζω τις επιλογες επεκτασημότητα του κτιριου; Αν δηλ. αργοτερα θελω να σηκώσω αλλους 1ή2 οροφους(αφου εχει προβλευθει και απο πλευρας συντ. δομ. και το κτιριο το "σηκώνει") θα με περιορίσει με καποιο τροπο αυτο;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.