Μετάβαση στο περιεχόμενο

Vas71

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Ευχαριστώ για την απάντηση!. Ναι, έχει χιλιοστά ιδιοκτησίας. Οι άλλες δύο θέσεις ανήκουν σε ιδιοκτήτες που δεν έχουν ακίνητο ιδιοκτησίας στην πολυκατοικία. Από ότι κατάλαβα το τοπογραφικό της πολεοδομίας είναι διαφορετικό (πολύ) σε σχέση με αυτό που περιγράφεται στα συμβόλαια. Πρέπει να έχω το καταστατικό της πολυκατοικίας? Αν ναι, αυτό που περιγράφει είναι "δυνατότερο" από τα σχέδια της πολεοδομίας? Και υπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει το καταστατικό και να μην έχει κατατεθεί στο υποθηκοφυλακείο? Σε παλιότερη ερώτηση σε μηχανικό μου είχε πει ότι πρέπει να γίνει σύγκλιση συνελεύσεως πολυκατοικίας και να γίνουν διαδικασίες (με δικηγόρο?) για αλλαγή σχεδίων. Το θέμα είναι ότι εφόσον δεν κατοχυρώνομαι ως ιδιοκτήτης - επί του παρόντος - υπάρχει περίπτωση οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες διαμερισμάτων να εγείρουν αξιώσεις? ευχαριστώ πάλι και θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου.
  2. Γεια σας, είμαι νεός στο site και θέλω να θεσω ένα θέμα που αντιμετωπίζω: Πριν από 8 χρόνια αγοράσαμε (μαζί με τη σύζυγό μου) διαμέρισμα σε πολυκατοικία (άδεια 1987), και με διαφορετικό συμβόλαιο χώρο σταθμευσης κλειστό (2ο υπόγειο). Το πρόβλημα είναι ότι το συμβόλαιο - και η δήλωση του parking στην εφορία - είναι 33 τ.μ. ενώ στην πολεοδομία , το σχέδιο του 2ου υπογείου (το οποιο θεωρητικά περιέχει τρεις θέσεις, η μιά ιδιοκτησίας μου), είναι εντελώς διαφορετικό από την περιγραφή στο συμβόλαιο. Εκτιμώ πως ο πραγματικός χώρος είναι περιπου 18-20 τ.μ. τι πρέπει να κάνω? Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.