Μετάβαση στο περιεχόμενο

pontikos

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pontikos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαι Ηλ. Μηχανικός με μεταπτυχιακό απο το ΚΤΗ. Σου συστήνω ανεπιφύλακτα να πας μόνο και μόνο για να γνωρίσεις ένα κόσμο που δεν φαντάζεσαι ότι υπάρχει. Ακόμη και αν δεν σου έρθει η ευκαιρία αμέσως να μείνεις στη Σουηδία θα αντιληφθείς οτι η υπόλοιπη Ευρώπη λειτουργεί ως ένας ενιαίος εργασιακός χώρος. Σε κάθε περίπτωση έχεις μόνο να κερδίσεις. Να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να πληρώνεις δίδακτρα, εφόσον βέβαια γίνεις δεκτός, αλλά και ότι έχεις και πολλές πιθανότητες να βρεις διπλωματική με αμοιβή σε κάποια εταιρεία ή ακόμη και στο ΚΤΗ.
  2. Θα ήθελα να ζητήσω από τους φίλους γνώστες του αντικειμένου (έγώ είμαι Ηλ. Μηχανικός) κάποιες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών σε βιομηχανικές μονάδες. Τί επιπτώσεις θα είχε στην λειτουργία του, και στο αποτέλεσμά του, αν κατά τις ώρες αιχμής (όσον αφορά το τιμολόγιο της ΔΕΗ, δηλ μεσημέρι) κάποιοι φυσητήρες λειτουργούσαν λιγότερο. Πχ αν αντί για δύο λειτουργούσε ένας με σκοπό την μείωση της μέγιστης ζήτησης ισχύος. Θα ήταν δυνατό τα όποια αρνητικα αποτελέσματα να ισοσταθμιστούν με περισσότερη λειτουργία σε ώρες με μικρότερη ενεργειακή ζήτηση π.χ. βράδυ. Από όσο γνωρίζω η οξυγόνωση ελέγχεται με αισθητήρες και αυτόματο συστημα. Γενικά πόσο μπορεί να επιρρεάσει η ελλιπής οξυγόνωση για κάποιο διάστημα? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.