Μετάβαση στο περιεχόμενο

RENATO

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. καλημερα σας , σε μια νεα οικοδομη τι ειναι πιο καλη λυση ο χαλκος η πλαστικη σωληνα. εχω μπερδευτει διοτι ο μηχανικος λεει πλαστικη λογω κοστους πραγμα που εγω δεν συμφωνω ενω ο υδραυλικος χαλκο λογω πιο υγειεινος και πιο ακριβος βεβαια μου το λεει. η οποια βοηθεια δεκτη.
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση . Δυστηχώς φίλε postman η θρησκευτική ευλάβεια μόνο από μέρους μου και η εμπιστοσύνη που τους έδειξα με ταλαιπωρούν.
  3. Καλημέρα σας. θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι νομιμο στην οικοδομη που κατασκευαζω να δηλωνω πρωτα τους μαστορους στην διευθυνση εργασιας και μετα να πηγαινουν για δουλεια . μου το ειπαν απο την διευθυνση οταν πηρα το βιβλιο παρουσιας . (ρωταω διοτι εχω εναν γειτονα που δουλευει εκει ο οποιος απο οταν πηρα το οικοπεδο με κυνηγαει συνεχεια στην πολεοδομια και μηπως θελει να ελεγχει τις εργασιες που κανω). ευχαριστω.
  4. γεια σας . σε μια καινουρια οικοδομη τησ οποιας τα μπετα εχουν τελειωσει απο αρχη μαρτη ,με εξοφφλητικη απο τον εργολαβο και συμφωνιτικο να μπουν τα ενσημα που λεει η κατασταση του ικα. εμφανιζεται τωρα ενας εργατης και μου ζηταει να του βαλω επιπλεων 20 ενσημα με απειλες πως αν δεν του δωσω καποια χρηματα θα με παει στο ικα . ο εργολαβος αφραγκος και αυτος μενει απαθης. τα ενσημα εχουν μπει κανονικα ρωτωντας τους και υπογραφοντας της βεβαιωσεις τους μαλιστα. ρωταω τωρα εχει δικαιωμα μετα τοσο καιρο να με ταλαιπωρει.
  5. γεια σας. τι θα ηταν καλυτερα η εξηλασμενη πολυστερινη ή διογκομενη πολυστερινη στην εφαρμογη της εξωτερικης θερμοπροσοψης.
  6. καλημερα σας. πηγαινοντας καποιους μαστορες (τρεις συγκεκριμενα) στην οικοδομη μου για να μου δωσουν προσφορα για εξωτερικη θερμοπροσοψη ενας απο αυτους μου ειπε πως θα γλιτωσω τα ενσημα, δηλαδη να παω στο ικα και να καταθεσω ενα εγγραφο πως κανω ενεργειακο το σπιτι και θα τα γλιτωσω . ισχυει και αν ναι τι εγγραφο ειναι αυτο?
  7. καλημερα σας θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει η ορολογια θα λυσουμε το προβλημα τοποθετοντας ποδια στην οικοδομη που ακουσα σημερα στην πολεοδομια. υ.σ. μας εχει δωσει λαθος υψομετρα ως προς το μπαζωμα περιμετρικα της οικοδομης.
  8. καλημερα γιαννη, δηλαδη πια θεματα πρεπει να ψαξω?
  9. καλημερα σας . σε μια καινουρια κατασκευη ( περιοχη πατρα ) τι ειναι καλυτερα να μπει α/θ η καλοριφερ? η κενακ μου λεει καλοριφερ εγω θελω α/θ.
  10. καλημερα σας. κατασκευαζω καινουριο σπιτι και θα ηθελα να ρωτησω για την τοποθετηση εξωτερικης θερμομονωσης αν κατασκευαστικα συμφερει . και αν αντεχει στο χρονο διοτι μου λενε για δεκα χρονια αντοχης. υπαρχουν καποιοι τροποι θερμομονωσης ειναι ενας τροπος. βρισκομαι αρχη του χτισιματος.
  11. Έχει πληρωθεί? ναι τα εχει παρει ολα τα χρηματα μπροστα. εχουν γινει κατασκευαστικα λαθη με βαση τα σχεδια, σε αλλη θεση η σκαλα και το ασανσερ . και η απαντηση του ειναι γιατι δεν το ειδα εγω στο καλουπωμα. και επιπλεον ειχαμε απειλες προς το προσωπο μου πως εχουμε μελλον ακομα και θα τα πουμε στην συνεχεια.
  12. γεια σας . θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω αλλαγη μηχανικου στην επιβλεψη της οικοδομης μου . εχω τελειωση τα μπετα. για λογους μη κατανοησης . αλλα λεω αλλα κανει. ευχαριστω,
  13. κοιτα μονο μη σου φερει κανα μαστορα αντι για μηχανικο. μαλλον αυτο εχω παθει ο μηχανικος μου ηταν μαστορας , τον μηχανολογο δεν τον ξερω θα παω να τον βρω και θα δω τι θα μου πει. οσο για το κοστος κατασκευης το ειχα ξεκαθαρισει απο την αρχη , πως δεν εχω προβλημα κοστους αρκει να μπαινουν τα σωστα υλικα οταν πρεπει. σ' ευχαριστω παρα πολυ παντως .
  14. φιλε οττο καλημερα απο την αρχη( στα σχεδια ακομα) ειχα πει στον μηχανικο α/θ μου ελεγε ενταξει και οταν πριν ενα μηνα τον ξαναρωτησα αυτος μου ειπε οτι θες, μηχανολογο εγω δεν εχω δει καθολου ουτε εχω μιληση μαζιτου, εγω μιλουσα παντα με τον μηχανικο . ο μηχανολογος επρεπε να με ρωτηση δε το εκανε, εγω τι μπορω να κανω τωρα?
  15. καλημέρα σας . για να εξηγούμε ο μηχανολόγος δεν με ρώτησε ούτε αυτός ούτε ο μηχανικός και όταν των ρώτησα τί θερμανση θα βάλω μου είπε ότι θέλεις . τώρα όσο αφορά την α/θ την θέλω για οικονομικό λόγω πετρελαίου και πρακτικό λόγο χώρου .θέλω φαν κοιλ ψύξης θέρμανσης και όχι αρκοντισιον.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.