Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikos1708

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikos1708

  1. καλησπερα και παλι.. η πτυχιακη που θα κανω,εχει σχεση με σχεδιασμο εξαρτηματος κινητηρα στο solidworks και δημιουργια του μεσω cnc εργαλειομηχανων.. θελω να πω οτι ηδη εχω διδαχτει autocad και solidworks και φυσικα γραμμικο σχεδιο στο χερι και ειδικα στο γραμμικο περασα με 9 και ο αμεσως επομενος ειχε 7 περιπου. δε με ενδιεφερε ο βαθμος,απλα το ειχα. δεν ξερω ομως με ποιο τροπο μπορω να ασχοληθω με το σχεδιασμο απο τη σχολη μου..που μπορω να βρω δουλεια κτλ. θεωρειται πολυ καλο και απαιτητικο ΤΕΙ της Πατρας και κυριως η σχολη μου αλλα δυστυχως δε μελετησαμε κατι σε βαθος,δεν ειχα τα ερεθισματα να μαθω τι μαρεσει..δε μαρεσει η μουτζουρα σιγουρα. δεν ειμαι κανα τρελο μυαλο και θα τελειωνα στα 10 χρονια τη σχολη πολιτικου μηχανικου ας πουμε,λογω μαθηματικων και φυσικης αλλου επιπεδου. εχω καταληξει οτι αξιζει μια προσπαθεια οταν τελειωσω τη σχολη αλλα...ρεαλιστικα..ποσες οι πιθανοτητες να μπω..πως ειναι ο ανταγωνισμος στις μερες μας οσο αναφορα τις κατατακτηριες,κυριως για πατρα και τελος,τι προσοντα χρειαζονται για να τελειωσω τη σχολη και ποσο θα μου παρει να μαθω καλα το βιβλιο ιστοριας της αρχιτεκτονικης και ελευθερο σχεδιο? ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα για μενα..απο τη μια δε θελω να επιβαρυνω αλλο τους γονεις μου και πρεπει να βρω δουλεια και απο την αλλη,αν το πιστεψω πολυ,κανω φροντιστηριο για ελευθερο σχεδιο,διαβασω και τελικα δε μπω,θα απογοητευτω πληρως..απο την αλλη,αν περασω,θα πρεπει να δουλευω παραλληλα καπου και θα δυσκολευτω πολυ..και λεω οτι πανε ολα καλα και τελειωνω γυρω στα 32..δε θα εχω χασει πολυ χρονο? και ποσο ευκολα βρισκεις δουλεια? καταλαβαινω οτι γινομαι κουραστικος αλλα ειμαι σε πολυ κρισιμο σταδιο και πρεπει να παρω μια αποφαση..και μαλλον γρηγορα..
  2. καλησπερα.. και συγχαρητηρια για το site. τις τελευταιες μερες δεν ημουν πολυ καλα ψυχολογικα μετα απο μια κριση αγχους περι του μελλοντος. αυτο ξεκιναει στο οτι τελειωνω το ΤΕΙ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑΣ της Πατρας και καταλαβα οτι εχω μαθει λιγο απο πολλα πραγματα στη σχολη αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι συγκεκριμενο να μου αρεσει ωστε να το κανω για πολλα χρονια και να βρισκω ενδιαφερον..επειδη με ξερω,στο μελλον θα ξαναπερασω ασχημες φασεις ψυχολογικα αν δε βρω τι ακριβως μου αρεσει ωστε να το κανω με ευχαριστηση. εφτασα λοιπον στο σημειο να σκεφτομαι οτι με οτι και αν ασχολουμουν,ηθελα να ειμαι καλος, δηλαδη δεν ειναι οτι τεμπελιαζω..οποτε αρχισα να σκεφτομαι σε τι ειμαι καλος ωστε να το εξελιξω.. ειμαι πολυ καλος στο γραμμικο σχεδιο. δεν ειναι οτι πιανει το χερι μου μονο αλλα εχω και πολυ καλο ματι..καταλαβαινω ευκολα τι πρεπει να σχεδιασω ή να διαβαζω σχεδια..ειται τρισδιαστατα ειτε απλο γραμικο 3ων οψεων. ξεχωριζα στα σχεδιαστικα μαθηματα της σχολης μου,ειτε στον υπολογιστη,ειτε στο χερι. χαιρομαι πολυ λοιπον που νομιζω οτι βρηκα κατι στο οποιο ειμαι καλος και βρισκω ενδιαφερον.. εκανα μεγαλη εισαγωγη αλλα ηθελα να καταλαβαιτε ποσο σοβαρο ειναι για μενα.. ειμαι σχεδον 24 και σε ενα χρονο θα εχω τελειωσει με το ΤΕΙ και θελω να δωσω κατατακτηριες για αρχιτεκτονικη Πατρας ή Αθηνας. εχω πιθανοτητες να μπω? δε με τρομαζει το διαβασμα και εχς καλο ματι και καλο χερι οσο αναφορα το γραμμικο σχεδιο. αχιζει να ασχοληθω στα 25-26 μου? ειμαι απο τεχνικο λυκειο και οχι επειδη ημουν κακοσ μαθητης αλλα επειδη θα περναγα ευκολα στο ΤΕΙ. εχω κανει 2 χρονια γραμμικο σχεδιο και εκει. για τεχνικο παντως,τη σχολη την εβγαλα οχι οσο δυσκολα νομιζα παρ'ολο που δεν ειχα βασεις μαθηματικων και φυσικης. θα εχω κενα λογω τεχνικου ή εχω μαθει αρκετα απο το ΤΕΙ που αρκουν? η βοηθεια σας μπορει να μου αλλαξει τη ζωη..δεν ειχα ονειρα για το μελλον και νομιζω οτι βρηκα κατι που με ενδιαφερει. να το κυνηγησω ή θα ειναι δυσκολο να τελειωσω τη σχολη,δε θα μπω απο τις κατατακτηριες και θα απογοητευτω? ευχαριστω εκ των προταιρων για το χρονο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.