Μετάβαση στο περιεχόμενο

marianthoyla

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. έχουν αλλάξει τον θερμοστάτη με την ασφάλεια για να να μπορούμε λέει να αλλάζουμε όποτε θέλουμε από τον λέβητα στην αντλία χωρίς να φωνάζουμε αυτούς. εγώ θεωρώ σωστή εν μέρη αυτή την κίνηση αλλά δεν έπρεπε ο θερμοστάτης να μείνει από την στιγμή που δούλευε μια χαρά? οι τεχνικοί εδώ δεν είναι κ πολύ συνεργάσιμοι κ όπως ανέφερα πιο πάνω δηλώνουν άγνοια σχετικά με το πρόβλημα κ γενικά με την όλη εγκατάσταση. είναι η μόνη εγκατάσταση που έχουν κάνει στην πόλη μέχρι τώρα κ στην αρχή δεν είχαν ιδέα κ οι ίδιοι πως λειτουργεί συνέχεια μας λένε πάρτε αυτόν τηλέφωνο ή πάρτε εκείνον ή εγώ δεν ξέρω εσείς ζητήσατε αυτό το σύστημα!
  2. το κτήριο είναι ολοκαίνουργιο φέτος είναι η δεύτερη χρονιά που λειτουργεί κ ο λέβητας είναι αποκλειστικά κ μόνο για το φροντιστήριο. Στην αρχή μας είχαν βάλει θερμοστάτη (η λειτουργία μια χαρά)μετά δεν ξέρω τι δεν τους άρεσε κ τον έβγαλαν με αποτέλεσμα το πετρέλαιο να κατεβαίνει λες κ είναι νερό κ αναγκαστικά να κλείνουμε εντελώς τον καυστήρα το βράδυ κ την άλλη μέρα να καίει ακόμη περισσότερο μέχρι να ζεσταθεί το κτήριο ( να σημειωθεί πως οι θερμοκρασίες εδώ είναι λίγο αντίξοες κ το κτήριο στη διάρκεια της νύχτας παγώνει)
  3. Το πρόβλημα μας είναι πως δεν έχουμε θερμοστάτη για τον καυστήρα. Στο σπίτι για παράδειγμα έχουμε τον θερμοστάτη τον κατεβάζουμε στους 10 βαθμούς κ μόλις πέσει η θερμοκρασία του χώρου αρχίζει να δουλεύει ο καυστήρας κ σταματάει μόλις πιάσει την επιθυμητή θερμοκρασία. οι τεχνικοί που έχουν κάνει την εγκατάσταση στο κτήριο το μόνο που έχουν βάλει είναι μια ασφάλεια που ανοίγει κ κλείνει τον καυστήρα δεν έπρεπε λογικά να υπάρχει κάπου ένας θερμοστάτης που να σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις την θερμοκρασία που θα πρέπει να "πιάσει" για να σταματήσει η λειτουργία του καυστήρα? είτε τα fan coil είναι στους 8 βαθμούς είτε στους 20 ο καυστήρας καίει το ίδιο πετρέλαιο. πως γίνεται αυτό? εμείς θέλουμε να κάνουμε κ λίγη οικονομία στο πετρέλαιο δεν γίνεται να είναι κλειστό το φροντιστήριο με τα fan coil στο 8 κ να καίει το ίδιο με το φροντιστήριο ανοιχτό κ στους 20 βαθμούς... μας έχουν μπερδέψει πάρα πολύ δεν ξέρουμε τι να κάνουμε
  4. Η αντλία όπως μας είχαν πει δουλεύει κ για ζέστη κ για κρύο αλλά πως επειδή έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες δεν μπορεί να αποδώσει σωστά ( βγάζουν κρύο αέρα τα fan coil) κ χρειάζεται να λειτουργεί με λέβητα σε θερμοκρασίες κάτω των 2 βαθμών... το καλοκαίρι για ψύξη χρησιμοποιούμε την αντλία (δεν ξέρω τεχνικά πως ονομάζεται, πάντως δουλεύει μόνο με ρεύμα) ή λέβητα ή αντλία γίνεται να δουλεύει κ τα δύο μαζί δεν γίνεται! Ο χώρος είναι φροντιστήριο κ έχει γύρω στα 10 fan coil, δεν θερμαίνουμε άλλο χώρο.
  5. Θα ήθελα κάποιος να με ενημερώσει σχετικά με την λειτουργία των fan coil. Στο χώρο όπου εργάζομαι το σύστημα θέρμανσης-ψύξης γίνεται με fan coil είτε με χρήση καυστήρα πετρελαίου είτε με αντλία. Οι τεχνικοί που έχουν κάνει την εγκατάσταση δηλώνουν άγνοια στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Μας έχουν αλλάξει δύο φορές θερμοστάτη κ πριν λίγες μέρες τον έβγαλαν τελείως αφήνοντάς μας μόνο μια ασφάλεια η οποία είτε γυρνάει στον λέβητα είτε στην αντλία (κ φυσικά κλειστό). η απορίες είναι δύο πως γίνεται να ρυθμίζεις την θερμοκρασία του χώρου χωρίς θερμοστάτη? είναι δυνατόν με τα fan coil σε θερμοκρασία 8 βαθμών για μια εβδομάδα να καίει το ίδιο πετρέλαιο με το να είναι στους 20 βαθμούς? έχουμε δοκιμάσει ν κλείσουμε όλα τα Fan coil (στο off) κ η ασφάλεια του λέβητα ανοιχτή κ πάλι έκαψε κοντά στα 200 λίτρα πετρέλαιο Παρακαλώ κάποιος να βοηθήσει την κατάσταση γιατί οι τοπικοί τεχνικοί μας λένε ότι τους κατέβει..! Άλλος άσπρο άλλος μαύρο.. ο τύπος των fac coil που χρησιμοποιούμε είναι ******** Δεν επιτρέπεται παραπομπή σε ιστοσελίδες διότι μπορεί να θεωρηθεί ως έμμεση ή άμεση διαφήμιση. Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.