Μετάβαση στο περιεχόμενο

πονικος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου.Ο μηχανικος θα το ξεδιπλωσει, αλλα ηθελα να ειμαι υποψιασμενος για ενδεχομενες λυσεις ,αξιζει να παω στο μερεμετι ή παραδιπλα σε εξαρχης κατασκευη.
  2. Και βεβαια δεν μπαινει ζητημα παρανομιας.Αυτη η αδεια δομησης που θα ζητησω τι θα αφορα?Εναν μπροστινο τοιχο και μια στεγη,ενα ολοκληρο σπιτι απο την αρχη,κατι αλλο?Φανταζομαι οτι και τα τιμολογια και οι αμοιβες θα ειναι διαφορετικες ανα περιπτωση.
  3. Γεια σας κυριοι Θα ηθελα τη γνωμη σας για το παρακατω. Σε κτημα ημιορεινο 24 στρ. κατα το 1/3 καλιεργουμενο με ελιες,το υπολοιπο αγριο,υπαρχει πετροχτιστο μαντρι ορθογωνιου σχηματος ασκεπες τωρα ,κατα τους 3 τοιχους με μηκη 5μ-10μ-5μ.Μπροστα ειναι ανοιχτο.Εμφανες υψος 2,2μετρα,πιθανολογω να ειναι ακομα πιο ψηλο,αλλα ακομα δεν το εχω δει λογω της επικαλυψης απο τα μπαζα της κατακρημνισμενης στεγης. -Πως πρεπει να κινηθω προκειμενου να μετατρεψω το μαντρι σε σπιτι?Ισογειο θα ειναι με σκεπη απο κεραμιδια ή panel -Πλεγμα σε σχημα Ζ που θα καλυψει τα τοιχεια και θα λασπωθει με τσιμεντο με το μαρκουτσι,η επανω πλευρα του Ζ πλεγματος να καθησει στο πανω μερος των τοιχειων και πακτωθει με σεναζ σε ολο το μηκος ,ενω η κατω πλευρα του Ζ θα πακτωθει περιμετρικα απο το τσιμεντο που θα πεσει εν ειδει δαπεδου.Μπορει να λειτουργησει μια τετοια λυση? Μειονεκτημα ειναι οτι δεν υπαρχουν επισημοι τιτλοι κατοχης.Ειναι απο αυτα που δινοταν απο παππου σε γυιο σε εγγονο δια λογου.Ειναι βεβαια γνωστο στην τοπικη κοινωνια μιας και χρονια το δουλευω και το καρπωνομαι.Ειναι δηλωμενο στο Ε9 απο το 2008.Το μαντρι ειναι εκει προπολεμικα. Αν δεν κανω καταχρηση της φιλοξενιας θα ηθελα τη γνωμη σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.