Μετάβαση στο περιεχόμενο

georgekonto

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by georgekonto

  1. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για το ποιάς (ελληνικής κατά προτίμηση) εταιρείας τα χρώματα είναι τα καλύτερα. Η οικοδομή είναι στην Αθήνα, χωρίς ιδιαίτερες κλιματολογικές απαιτήσεις. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τις ελαστομερείς (νομίζω έτσι λέγονται?) μπογιές για εξωτερικούς χώρους. Αξίζει το extra κόστος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Και εγώ για το καλοκαίρι ήξερα. η στέγη δεν είναι κάτι που ταιριάζει ή που θα ήθελα. ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
  3. Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω και θα ήθελα την κατανόησή σας. Χτίζω ένα καινούργιο σπίτι και έχω ολοκληρώσει και τους σοβάδες. Θέλω να προγραμματίσω σιγά σιγά και την μόνωση στην ταράτσα, αλλά προβληματίζομαι με την ποσότητα της βροχής που έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες. Θα πρέπει να περιμένω να στεγνώσει όλο αυτό το νερό πριν προχωρήσω? φοβάμαι ότι εάν προχωρήσω χωρίς να έχει στεγνώσει καλά, θα παγιδευτεί υγρασία και θα έχω πορβλήματα αργότερα. ευχαριστώ για την βοήθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.