Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pan_

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Pan_

  1. Καλημέρα, Η λογική λέει πως χάνονται οι διακανονισμοί... Δόσεις μπορούν να μπουν σε οποιεσδήποτε εισφορές καταστούν ληξιπρόθεσμες (πάγια ρύθμιση κλπ). Απλά εφόσον υπάρχει ήδη διακανονισμός και χαθεί, το υπόλοιπο των δόσεων θεωρείται άμεσα απαιτητό
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Την έκανα τη διαδικασία, όπως αναφέρθηκε το πρόστιμο εκπρόθεσμης διακοπής ήταν 102,40€ (πρόστιμο Μητρώου) και σε ερώτησή μου στο εισόδημα, δεν θα χρεωθεί το τέλος επιτηδεύματος για το τρέχον έτος.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα. Πρόκειται να προσληφθώ ως μισθωτός σε εταιρεία, ενώ παράλληλα διατηρώ ανοικτά τα βιβλία μου, καθώς δεν ήξερα αν ο νέος εργοδότης επιιθυμούσε εργασία μισθωτού ή με "μπλοκάκι". Πλέον δεν χρειάζομαι τα βιβλία και θέλω να τα κλείσω. Για το 2016 καθότι άνεργος, δεν έχω κόψει κάποια απόδειξη παροχής υπηρεσιών, ούτε έχω καταχωρήσει κάποια έξοδα. Το δε ΦΠΑ του 1ου τριμήνου του 2016 το καταχώρησα ως μηδενικό. Γνωρίζει κανείς να μου πει, εάν μπορώ να κάνω τη διακοπή εργασιών με ημερομηνία Δεκεμβρίου του 2015 (ακόμα και με πρόστιμο), ώστε να μην χρεωθώ το τέλος επιτηδεύματος του 2016; Σε περίπτωση που δεν επιτρέπεται εκπρόθεσμη δήλωση διακοπής εργασιών, θα χρεωθώ κανονικά το τέλος επιτηδεύματος ακόμα και αν μέχρι σήμερα δεν είχα κάποια συναλλαγή; Ευχαριστώ πολύ.
  4. Καλησπέρα συνάδελφοι Διάβασα όσα σχετικά θέματα υπήρχαν απλά για να είμαι σίγουρος σας ρωτώ. Με 1η δόση πληρωμένη έγκαιρα (29/12/2011), καθώς και 2η δόση (31/01/2012), ισχύει η παράταση όλων των υπόλοιπων έως 31/05/2013; Υπάρχει κάποιο πρόστιμο ή απλά με τα αποδεικτικά των πληρωμών (όταν γίνουν) πηγαίνουμε στην πολεδομία; Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.