Μετάβαση στο περιεχόμενο

eva28

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

663 profile views

eva28's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εχοντας διαβάσει όλα τα γραφόμενα περι διακρατικών συμφωνιών έγινα μέλος ΕΤΕΚ- με τα πολλα. Πήγα προχτές ΤΕΕ να ρωτήσω και μου είπαν πως πρεπει να περάσω ΔΟΑΤΑΠ γτ λέει δε σημαίνει πως αν είσαι μέλος ΕΤΕΚ γράφεσαι απευθείας στο ΤΕΕ. Πείτε μου τι ισχύει παρακαλώ τραβιέμαι με το θέμα εναμισι χρόνο.. Αν έχει κανεις εμπειρία απο μεταφορά δικαιωμάτων απο την Κύπρο ας με κατατοπισει για το τι να κάνω..άλλα λέει ο ένας άλλα ο άλλος..
  2. μολις γυρισα απο το ωραιοτατο ΣΑΕΠ..εν ολιγοις μου ειπαν πως το θεμα παιρνει περιπου οσο κ το δοαταπ..μπορει να σου βγαλουν μαθηματα μπορει να απορριφθει εντελως η αιτηση η μπορει κ να το βγαλεις καθαρη για επαγελματικα δικαιωματα...6μηνες χοντρικα...κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος επειδη το ακουσα σ ενα παιδι εκει μεσα ειναι αν μπορει το δοαταπ να αναγνωρισει-εστω κ με μαθημ ατα- πτυχιο χωρις honours με μαστερ..
  3. http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:62009CJ0422:EL:HTML διαβασα κ τις αναφερθεισες περπτωσεις ..εχω πειρα στην ελλαδα ειναι δυνατον να μου πουν πως επρεπε να χω πειρα σε αγγλια/δανια?μολις αποφοιτησα εφυγα κ αλλωστε δε χρειαζομαι να εγγραφω σε κανενα φορεα διαπιστευσης εκει ...
  4. μα κ στο ΔΟΑΤΑΠ θα πουνε πως ΒΕNg αναγνωριζεται κ οχι BSc..ιδιες ειναι οι ρυθμισεις απ οσο ξερω για τις 2 χωρες
  5. Το λοιπονε εχω το παρακατω θεμα οπως κ πολλοι απο σας.. πηγα να γραφτω ΕΤΕΚ-ΜΑΥΡΗ ΩΡΑ Κ ΣΤΙΓΜΗ και μου παν τα εξης πτυχιο μηχανολογου μηχανικου BSc με διετες MSc ναυπηγου ΔΕΝ αναγνωριζεται..και μου προτεινε ο διευθυντης να επιστρεψω στην Αγγλια να κανω BEng...θα λεγα κατι για τη θεια του αλλα εχω τελειωσει κολλεγιο..Σε αγγλια κ Δανια -απ οπου κ το μαστερ- δεν ειναι νομοθετικα ρυθμιζομενα τα επαγγελματα μιλησα μαζι τους κ τους φανηκε περιεργο να μην αναγνωριζονται τοσα χρονια σπουδες να κανω αναγνωριση στο ΔΟΑΤΑΠ θα μου παρει κανα χρονο κ δε θα δω χαιρι..να παω ΣΑΕΙΤΤΕ???θα με γραψει το ΤΕΕ μετα??τι ζητανε? τι να κανω πρεπει να μπορω να γραφτω σε ΕΤΕΚ, ΤΕΕ η οτι αλλο ΑΜΕΣΑ παρακαλω οσοι ξερετε απαντηστε μου Τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κέιμενο του μηνύματος όσο και στον τίτλο. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής ilias
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.