Μετάβαση στο περιεχόμενο

Lokros

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Lokros's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γωνιακό αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου, με πρόσωπο σε επαρχιακό δρόμο και δρόμο αναδασμού, πρόκειται να κατατμηθεί, το ένα από τα οικόπεδα τα οποία θα δημιουργηθούν, μετά την κατάτμηση, θα έχει πρόσωπο και στους δύο δρόμους. Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά το για να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο το συγκεκριμένο οικόπεδο αν αρκεί να έχει τα μικρότερα ελάχιστα πρόσωπα και εμβαδά (πρόσωπο 25 μέτρα στον δρόμο αναδασμού και να είναι πάνω από 4 στρέμματα, αντί να πρέπει να έχει 45 μέτρα στον επαρχιακό δρόμο και βάθος 50 μέτρα Ευχαριστώ εκ των προτέρων τα μέλη του Forum για τη βοηθειά τους.
  2. Αφού χαιρετήσω τα μέλη της Κοινότητας των Μηχανικών θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια στο εξής θέμα. Πρόκειται για ένα αγροτεμάχιο 25 στρεμμάτων, το οποίο έχει μπροστά πρόσωπο 150 μέτρων σε επαρχιακό δρόμο ενω το πλαϊνό του τμημα συνορεύει (για 100 μετρα) με χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστη δασική έκταση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το αγροτεμάχιο μπορεί να κατατμηθεί σε 3 οικόπεδα των 5-6 στρεμματων με προσωπο 45 μετρα στον επαρχιακο δρόμο και βάθος πάνω από 50 μέτρα, ενώ το "τυφλό" τμήμα που μένει στο πισω μέρος, περίπου 8-10 στρέμματα, μπορεί και αυτό να θεωρηθεί άρτιο και οικοδομήσιμο επειδή έχει πρόσωπο σε κοινόχρηστη έκταση, οπότε το αγροτεμάχιο τελικά να κατατμηθεί σε 4 άρτια και οικοδομήσιμα οικόπεδα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.