Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikolaosgeo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Έχουν περάσει 2,5 μήνες από τότε που έπεσε το υλικό και το φούσκωμα το έδειξε στον 1,5 μήνα θεωρητικά ίτι ήταν να δείξει το έδειξε το υλικό , για το υπόστρωμα φίλτατε έχεις να προσθέσεις κάτι αν ένα γέμισμα με γκρό μπετόν ακουγεται κούφιο και είναι λίγο κακοχυμένο είναι πρόβλημα ή με το ασταράκι που θα πέσει και μετά με την κόλα θα λύθεί το θέμα
  2. Παιδια όποιος μπορεί και δια΄θετει λίγο χρόνο ας μιυ απαντήσει γιατι με απασχολεί το θέμα και θα ήθελα και τριτες γνώμες καθώς μηχανικό διαθέτω αλλα θα θελα να ακούσω και άλλες γνώμες.
  3. Παιδία θα παρακαλούσα όποιος έχει άποψη να την καταθέση
  4. Παίδες καλώς σας βρήκα και εύχομαι ολόψυχα να είστε όλοι γεροί και δημιουργικοί, περνάω στο θέμα , πριν 5 χρόνια έριξα στο σπίτι(1 οροφος) μου γέμισμα γκρόμπετόν με γαρμπίλη(γαρμπιλομπετον) με σκοπό να βάλω μάρμαρο και απο τότε τιποτα αλλο . Φέτος που είπα να συνεχίσω άλλαξαν τα γούστα μου και είπα να βάλω ξύλο κολλητό , προκειμένου να κάνω την επιφάνεια "αεροδρόμιο" και για να γίνει καλύτερη δουλειά μου παν να ρίξω ενα αυτοεπιπεδούμενο της kerakoll το r10 keratch δυστυχώς όμως ο μάστορας που ανέλαβε να το ρίξει το θες επειδη το αιραίωσε πολύ θες επειδή δεν είχε σκουπίσει καλά, το υλικό αυτό μετά απο 2 μήνες και έκανε ρωγμάτωση και εσκασε(φουσκωσε) σε κάποια σημεία όχι ολο "παλι καλά που δεν είχα στρώσει ακόμα ξύλο", το θέμα είναι τώρα τι κάνω? ο δε πλακάς που το ριξε κανει τον κινέζο , ένας τεχνικός της kerakoll που ήρθε μου είπε πώς ο μάστορας έριξε κάκκιστα το υλικό (για αυτό είχε κοκκινήσει κιόλας το υλικό εξαιτίας του πολύ νερού) πρέπει να βγάλω όλο το αυτοεπιπεδούμενο αλλά και το υπόστρωμα του γκρό μπετόν διότι σύμφωνα με αυτόν το γκρό μπετόν είχε κούφια τα οποία δημιούργησαν αυτό που έγινε. Εγώ απο την άλλη ρωτώ 1)εαν είναι κουφιο το γραμπιλομπετον ειναι πρόβλημα?μήπως είναι σωλήνες που περνάνε στα σημεία αυτά γιατι σε κάποια σημεία εχεις οντως σωλήνες απο κάτω 2)αν υποθέσουμε οτι το υποστρωμα ειναι καλό μπορώ να αφήσω όσο αυτοεπιπεδούμενο έμεινε επάνω ή επειδη έσκασε κάπου πρέπει να το βγάλω όλο? Σας ευχαριστώ εκ των πρωτέρων , Υγ. για την ιστορία θα με ενδιέφερε και μια δημοσκόπηση για το τι άποψη έχετε για τον μάστορά μου(πλάκάς) όπου αυτός ειχε ρίξει το γκρό μπετόν αυτός έριξε το αυτοεπιεδούμενο και μάλιστα όπως υποστήριζε έιχε ρίξει εκατοντάδες σαν αυτό, και όταν του έλεγα "ρε μάστορα μου διάβασες τις οδηγίες μήπως είναι πολύ το νερό ? μου λεγε ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΆΖΕΙ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , τώρα βέβαια δε σηκώνει τα τηλέφωνα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.