Μετάβαση στο περιεχόμενο

Greg_B

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Greg_B

  1. Το θέμα έχει ως εξής: Πολυκατοικία 5 διαμερισμάτων με άδεια του 2003, στο υπόγειο μόνο αποθήκες.Λόγω του ότι επιτρεπόταν τότε μια είσοδος και μια έξοδος δημιουργήθηκαν 3 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αυτές φαίνονται και στην ΣΟΙ. Με την αλλαγή του Νόμου 2004 επιτρέπεται πλέον ανοιγμα μέχρι το 1/2 του προσώπου του οικοπέδου.Πρόσωπο οικοπέδου 30μ και πλέον γίνεται πολεοδομικά να βγουν και άλλες 2 θέσεις στην πυλωτή με ατομική είσοδο-έξοδο και νόμιμες διαστάσεις.Όλοι οι ιδιοκτήτες συμφωνούν να παραχωρήσουν ΚΧ pilotis στους 2 χωρίς θέση στάθμευση,σαν παρακολουθήματα.Πως προχωράμε? Με 4014/11 και τροποποίηση ΣΟΙ σε συμβολαιογράφο ή θέλει αναθεώρηση άδειας σε πολεοδομία...?Τι είναι πιο σωστό και 'νόμιμο', ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με γείτονες/τρίτους π.χ. να μην παρκάρει απ ' έξω και δεν μπορείς να βγείς?
  2. Το θέμα έχει ως εξής: Πολυκατοικία 5 διαμερισμάτων με άδεια του 2003, στο υπόγειο μόνο αποθήκες.Λόγω του ότι επιτρεπόταν τότε μια είσοδος και μια έξοδος δημιουργήθηκαν 3 θέσεις στάθμευσης στην πυλωτή και αυτές φαίνονται και στην ΣΟΙ. Με την αλλαγή του Νόμου 2004 επιτρέπεται πλέον ανοιγμα μέχρι το 1/2 του προσώπου του οικοπέδου.Πρόσωπο οικοπέδου 30μ και πλέον γίνεται πολεοδομικά να βγουν και άλλες 2 θέσεις στην πυλωτή με ατομική είσοδο-έξοδο και νόμιμες διαστάσεις.Όλοι οι ιδιοκτήτες συμφωνούν να παραχωρήσουν ΚΧ pilotis στους 2 χωρίς θέση στάθμευση.Πως προχωράμε? Με 4014/11 και τροποποίηση ΣΟΙ σε συμβολαιογράφο ή θέλει αναθεώρηση άδειας σε πολεοδομία...?Τι είναι πιο σωστό και 'νόμιμο', ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με γείτονες/τρίτους π.χ. να μην παρκάρει απ ' έξω και δεν μπορείς να βγείς?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.