Μετάβαση στο περιεχόμενο

kallian

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kallian

  1. Το διάταγμα ισχύει και για εκτός σχεδίου. Στον ΕΟΤ από το τηλέφωνο μου το παρουσίασαν ως κάτι πολύ απλό : "Θα πας με το ΕΣΛ στην πολεοδομία και θα σου δόσουν άδεια για πισίνα". Θα πάω να το συζητήσω όμως και από κοντά. Στην πολεοδομία βέβαια θέλουν να τους αποδείξω ότι πρόκειται για "οργανωμένη μονάδα". Αν αύριο καταργήσω το σήμα, έχω κατοικία με πισίνα και φυσικά είμαι παράνομος. Μέχρι τότε όμως ?
  2. Συνάδελφοι καλησπέρα, Το διάταγμα που καθορίζει όρους και περιορισμούς δόμησης σε νησί των Κυκλάδων αναφέρει ότι "η κατασκευή πισίνας επιτρέπεται μόνο σε οργανωμένες τουριστικές μονάδες...". Οι απόψεις σας για το τι συνιστά "οργανωμένη τουριστική μονάδα" ? Ο ΕΟΤ ξεχωρίζει "κύρια" και "μη κύρια" καταλύματα, αλλά δεν βρίσκω πουθενά να ορίζεται "οργανωμένη τουριστική μονάδα". Έχω συγκρότημα κατοικιών εκτός σχεδίου με ΕΣΛ επιπλωμένης κατοικίας και θέλω να ζητήσω από την ΥΔΟΜ άδεια μικρής κλίμακας για πισίνα. Τι λέτε ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.