Μετάβαση στο περιεχόμενο

koninatos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by koninatos

  1. Βγάλαμε καμια άκρη σχετικα με αυτο; Ευχαριστώ
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μου εχουν πει πιο εμπειροι συναδελφοι οτι αν υπάρχει αλλαγη στη διαρρύθμιση, βασικα κυρίως αλλαγή υδραυλικών (κουζινα, μπανιο), θεωρείται παράβαση και παει με αναλυτικό κανονικά γι'αυτό κ το συζητάω. Τωρα να τον "δώσω" στα σχέδια μου φαίνεται λίγο κάπως. Αυτο που σκέφτομαι να κανω ειναι να αναφέρομαι ξεκάθαρα στην τεχνική έκθεση μόνο στο παράθυρο. Ναι, ισχύει, βεβαίωση νομιμότητας δεν θα του δώσω.
  3. Ελπίζω να μην εχει ξανατεθεί το θέμα, έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι. Ο ιδιοκτήτης εχει ενα αυθαίρετο παράθυρο που θέλει να δηλώσει .Εκτός όμως από αυτό, μέσα το σπίτι εχει τελείως διαφορετική διαρρύθμιση από τα σχέδια της πολεοδομίας(και τα μπάνια κ η κουζίνα) αλλά δεν θέλει να το δηλώσει. Αν δεν δηλωθούν όλες οι αυθαιρεσίες υπάρχει περίπτωση να έχω εγώ που θα το υπογράψω πρόβλημα στο μέλλον; Τα φώτα σας παρακαλώ, τα εχω ανάγκη τα λεφτά αλλά δεν θέλω να ρισκάρω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.