Μετάβαση στο περιεχόμενο

pchatzis

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

pchatzis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φιλε μου σε εχω ζαλισει. Τελευταιο ερωτημα πως κινουμε εγω τωρα ?
  2. Η εργασια εγινε πριν απο 7 χρονια, δεν υπηρξε κανενα προβλημα τοτε , αν μπει κανεις στυο σπιτι δεν ξερει αν υπηρχε "τοιχος" γιατι φαινεται ενιαιος χωρος κουζινα-σαλονι και μονο αν εχει το σχεδιο μπορει να το καταλαβει.
  3. Και να ρωτησω αν η εργασια αυτη εχει γινει ηδη τη διαδικασια ειναι η ιδια?
  4. Στον κηπο θελουμε εγω οι περισσοτεροι πιστευω να το φυτεψουμε με λουλουδια και ισως σε καποια ακρη μπει ενα πολυ μικρο τραπεζακι αν συμφωνησουν ολοι για να καθεται καποιος να πιει ενα καφεδακι αν και αυτο δεν το βλεπω να το επιθυμουν καποιοι οποτε η σκεψη ειναι να γινει κηπος πραγματικος με λουλουδια.
  5. Καλημερα σας Το σαλονι μου χωριζεται με την κουζινα με τοιχο που ειναι δυο φυλλα γυψοσανοδας με ηρακλειτη αναμεσα παχους του τοιχου συνολικα περιπου 10 cm. Αν ριξω αυτο το κομματι που ειναι περιπου 150 x 200 cm ( λεω και παλι δεν εχει τουβλα) μεχρι το σημειο που ειναι ο κανονικος τοιχος θα χρειαστω αδεια και απο που και ποσο περιπου θα στοιχισει ? Ευχαριστω πολυ
  6. Ευχαριστω για την ανταποκριση. Το θεμα ειναι οτι αν η περισσοτεροι ιδιοκτητες ειναι αδιαφοροι για το προβλημα θα πρεπει εγω να επιβαρυνθω με τα εξοδα του δικηγορου?
  7. Φυσικα και δεν υπαρχει καμμια αδεια για αυτο που εχει κανει. Μπορω να επισυναψω και φωτογραφιες αν υπαρχει λογος.
  8. Καλημερα σας. Σαν ιδιοκτητης διαμερισματος στο Ολ.Χωριο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και χρειαζομαι την γνωμη σας για να δω τι μπορω να κανω. Η πολυκατοικια στην προσοψη εχει κοινοχρηστο κηπο οπου ο ιδιοκτητης διαμερισματος ισογειου του οποιου ο τειχος το μπλακονιου εφαπτεται του κηπου εχει κανει τα εξης. 1. Εχει κοψει ενα κομματι απο το μπλακονι του , εχει κανει πετρινα σκαλια, εχει βαλει πορτακι για να επικοινωνει με τον κηπο και απο το συγκεριμμενο σημειο βγαινει προς τον κηπο. 2. Εχει βαλει σιδερενια περγκολα πολυ μεγαλων διαστασεων ακριβως μπροστα απο το μπλακονι του και μεσα στον κοινοχρηστο κηπο. 3. Κατω απο την περγκολα εχει βαλει πλαστικο ταπητα παρσινο σαν αυτο που εχουν στις παιδικες χαρες για προστασια των παιδιων και πανω του εχει τοποθετησει ξυλινες καρεκλες σαλονιου με πλαστικα μαξιλαρια συν τραπεζακι με την δικαιολογια να καθεται ιδιος και οποιος αλλοσ θελει. 4. Λιγο πιο περα εχει τοποθετησει τεραστια ψησταρια με τραπεζακι και 2-3 τρισαθλιες πλαστικες καρεκλες. 5. Σε διαφορα σημεια του κηπου εχει τοποθετησει τα εξης : Oμπρελλα τεραστια θαλασσης, καρεκλα γραφειου με ροδακια καρεκλα παιδικη κρεμαστη απο την περγκολα και αλλες πλαστικες τρισαθλιες καρεκλες. 6. Πιο περα μεσα στον κηπο παρκαρει το αυτοκινητο του μεσα στον κηπο. 7. Γυρω - γυρω στο κηπο εχει φυτεψει δενδρολιβανα σαν φυσικο τοιχο που εχουν φτασει τα 2μιση μετρα υψος και ειναι αορατος απο τον δρομο . Ο κυριος ειναι Διαχειριστης και αρνειται να βγαλει ολα οσα εχει βαλει μεσα στον κοινοχρηστο κηπο. Θελω λοιπον τι βοηθεια σας τι και πως πρεπει να κανουμε για να γινει ο κηπος κηπος και οχι αυτο το αισχος. Ευχαριστ πολυ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.