Μετάβαση στο περιεχόμενο

Troikanos13

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-1 Κακή

Contact Methods

  • Website
    http://www.i-kratisi.gr

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Δυτικη Λευκαδα βρισκεται το οικοπεδο!για να γινουν οι μελετες βαση του προγραμματος ειχαν δωθει ολα σε μηχανικους της περιοχης.Συμφωνω οτι πρεπει να πληρωσω για την κατασκευη κατι παραπανω απο οτι θα πληρωνε ενας μηχανικος που γνωριζει αλλα δεν ειναι κ λυση να πληρωνω κ οσο μου λενε!θα το αναθεσω σε τεχνικη εταιρια οπως μου λετε ελπιζοντας οτι θα θεσουμε ορους που θα τηρηθουν!
  2. Το προβλημα μου ειναι ξεκαθαρο. Μου εγκριθηκε ενα επενδυτικο προγραμμα μετα απο 3 χρονια αναμονης και επειδη θεωρω πως εδω μπορω να βρω απαντησεις πριν ξεκινησω τι μου προτεινετε?Τι κουφωματα θα βαλω η εσωτερικες κατασκευες ειναι δικη μου επιλογη το μπετον ομως δεν ειναι και επειδη ειστε της αγορας θα ηθελα πληροφοριες στις οποιες θα πρεπει να επιμεινω ωστε να ειναι λογικα τα ποσα που θα μου ζητηθουν γιατι απο οτι γνωριζω στη Λευκαδα υπαρχουν 2 που παρεχουν το μπετο οποτε ειναι πολυ ευκολο να οριζουν τις τιμες!Δε θεωρω λογικη τιμη το 80+ οταν στην αθηνα που μενω φιλος που κατασκευαζει στην Παιανια του κοστιζει 65ε..
  3. Καλημερα!Αν εξαιρεσω τον Βαρβατο δεν εδωσε αλλος τιμη που μπορω να βρω!Για ποιο λογο δε θα βρω κατω απο 80ε το κυβικο στη Λευκαδα?Αν το παρω απο γυρω περιοχες οπως πρεβεζα?
  4. Πολυ χρησιμες οι συμβουλες σας.Δεν ειμαι μηχανικος. Εχω τα σχεδια, τον προυπολογισμο, τα παντα γενικα απλα επειδη μετα απο χρονια ελαβα την απαντηση απο το κρατος γι αυτο το λογο ρωτησα για να μαθω αμεσα τι τιμες πλεον παιζουν στην αγορα!
  5. Ρωτησα αν γνωριζει κανεις το κοστος του οπλισμενου σκυροδεματος που ειναι πολυ βασικο για το κοστος κατασκευης!Αν καποιος γνωριζει το κοστος αυτη τη στιγμη μου το αναφερει!
  6. Υπαρχει προϋπολογισμος και μου δινει 250ε χωρις ΦΠΑ το οπλισμενο σκυροδεμα!φανταζομαι οτι δεν ισχυουν αυτες οι τιμες
  7. Μου εγκριθηκε μια προταση για ενα επενδυτικο εργο μετα απο 3 χρονια κ προσπαθω να βγαλω ακρη κοστολογοντας το!οτι πληροφορια μου δωσετε θα μου φανει πολυ χρησιμη!
  8. Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε το κόστος του οπλισμένου σκυροδέματος αυτή την περίοδο για κατασκευή κατοικιών στη Λευκάδα. Επίσης όποιος γνωρίζει να μου πει το συνολικό κόστος κατασκευής για 210τμ περίπου! Αναρτήστε τα θέματα και τα ερωτήματά σας, στη σωστή θεματική κατηγορία. Το θέμα σας μεταφέρθηκε στην παρούσα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Γιάννης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.