Μετάβαση στο περιεχόμενο

spirosil

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by spirosil

  1. Έχετε δίκιο πως είναι αδύνατο να συμβεί στρέψη μεταξύ τους , ούτε και εγώ το έχω δει ή το έχω εφαρμόσει σε κάποια εγκατάσταση ... αλλά χρειαζόμουν την απάντηση ,αν και ήμουν σίγουρος πως είχε σχέση με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται γύρω από τους αγωγούς.... Οπότε στην πράξη,η αλλαγή που προκαλούν στην αντίσταση των αγωγών δεν επηρρεάζει το κύκλωμα μας όσα μέτρα και αν είναι οι αγωγοί .. Σωστά ?? Εάν υποθέσουμε ότι το επηρρεάζουν ,,πως λύνουμε το πρόβλημα ? Κάτι παραπλήσιο με την διόρθωση του συντελεστή ισχύος , να φανταστώ ? Η μήπως έχω μεγάλη φαντασία ? Ευχαριστώ..
  2. καλησπέρα... μου ζητήθηκε από έναν μηχανικό να του εξηγήσω το εξείς : για ποιόν λόγο όταν έχω καλώδια μεγάλων διατομών πχ (6 x 150mm ) τα οποια τοποθετούνται σε μια ευθεία πχ (σχάρα ) σε μια εγκατάσταση ,, αυτά θα πρέπει να είναι στριφογυρισμένα το ένα με το άλλο και όχι δίπλα δίπλα (ακόμα και αν η απόσταση μεταξύ τους είναι τέτοια ώστε να αποκλειστεί η περίπτωση δημιουργίας δινορευάτωv φυσικά αυτό σε μια εγκατάσταση είναι πολύ δύσκολο να γίνει γιατί πρέπει κάποιος να τα στρίψει και αυτά είναι πολύ βαριά για να γίνει κάτι τέτοιο .. ...αλλά η ερώτηση παραμένει !!! μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση διότι τα βιβλία και το ιντερνετ δεν αναφένουν κάτι τέτοιο.. Για την τοποθέτηση τόνων στον τίτλο του θέματος, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.