Μετάβαση στο περιεχόμενο

domocivil

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by domocivil

  1. Υπάρχουν άτομα τα οποία να γνωρίζουν καλά το πρόγραμμα seismostruct για να ρωτήσω κάποια πράγματα??
  2. Ωραία...2 ερωτήσεις... 1)εγώ βρίσκω 2 ροπές αδράνειας προς τους 2 άξονες για την πολυγωνική και εν συνεχεία φτίαχνω μια ισοδύναμη ορθογωνική διατομή που να χει διαστάσεις τέτοιες ώστε αυτή η διατομή να έχει τις ίδιες ροπές αδράνειας και ως προς τους 2 αξονες με την αρχική πολυγωνική? 2)τα 2 Φ10 που ειναι στο κάτω μέρος της πολυγωνικής τα απλώνω στο νέο πλάτος της ισοδύναμης ορθογωνικής??έτσι θα λειτουργεί η ισοδύναμη ορθογωνική όπως η αρχική πολυγωνική(όσον αφορά αντοχή σε κάμψη κλπ εννοώ)?
  3. Έχω μία πολυγωνική διατομή (παρατίθενται παρακάτω) την οποία δεν γίνεται να προσομοιώσω στο πρόγραμμα μου γιατί το πρόγραμμα δεν έχει αυτή τη δυνατότητα....πως μπορώ να δημιουργήσω μία απολύτως ισοδύναμη ορθογωνική διατομή??
  4. Είμαι στη σχολή Πολιτικών μηχανικών.... Σε ευχαριστώ πολύ..!!!Βρήκα άκρη.......
  5. Συνάδελφοι, θα ξεκινήσω τώρα τη διπλωματική μου με αντικείμενο την αποτίμηση της φέρουσας ικανότητας μιας υφιστάμενης κατασκευής και εν συνεχεία επισκευές και ενισχύσεις όπου χρειάζεται. Γνωρίζετε στην Αθήνα κτίρια που θα μπορούσα να επιλέξω τα οποία να είναι κατασκευασμένα τη δεκαετία του 1970; Και αν ναι γνωρίζετε αν γενικά είναι εύκολο να βρω τα σχέδια(στατικά κυρίως) του κτιρίου και από που...;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.