Μετάβαση στο περιεχόμενο

aioakimo

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

aioakimo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ναι εχει πυκνοδομημενο. οποτε τι σημαινει αυτο? δεν εχει καμια αναφορα ομως στο ν.1337/83
  2. Ευχαριστω παρα πολυ!!! Το ΦΕΚ εχει δημοσιευτει 30-8-1990, αλλα αναφερει στην αρχη οτι λαμβανει υποψιν μονο το ΠΔ 17.7.1923 και δεν αναφερει καθολου το Ν.1337/83. Οποτε να υποθεσω οτι γίνεται αυτό που λέει ο τοπογράφος?
  3. Μια ερώτηση γιατι δεν μπορω να βρω μα διαταξη που να μου λύνει το θέμα και στην πολεοδομια υπαρχει ενας διχασμός αποψεων. Ειναι ενα οικόπεδο, εντός των οριων οικισμου, τα οποια ορια υπαρχουν με αποφαση Νομαρχη εδω και χρόνια. Εγινε μετα το σχεδιο, το οποίο όμως αφησε ενα τμήμα του οικισμού εκτός. Η πολεοδομία λεέι ότι πρεπεί να παρεί όρους δόμησης με το αντίστοιχο ΦΕΚ του οικισμού ενώ ο τοπογράφος που έχει κάνει το τοπογραφικό γράφει ότι πρέπει να πάρει τους όρους δόμησης του απέναντι οικοδομικού τετραγώνου το οποίο είναι μέσα στο σχέδιο. Υπάρχει καποία σχετική διάταξη γιατί ως αρχιτέκτονας είμαι ασχέτη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.