Μετάβαση στο περιεχόμενο

themachinist

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by themachinist

  1. Είναι αρκετά απομονομένο. Το κοντινότερο σπίτι είναι περίπου 1km.
  2. Το πακέτο πέντε τελική τιμή γύρω στα 9000€ Το πακέτο έξι τελική τιμή γύρω στα 15000€ Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη εταιρία που να μπορεί να κάνει και την εγκατάσταση? Τα Sopray είναι καλά πάνελ? Ρωτάω γιατί είναι κινέζικα και έχω κάποιους ενδιασμούς! Επίσης από το site τους είδα και τα Bauer http://www.cocoon.gr/solar-panels-bauer.html Από ηλεκτρολογικά έχω κάποιες γνώσεις. Από την αγορά των φωτοβολταικων δεν ξέρω πολλά.
  3. Εχω αρχίσει να κάνω κάποια έρευνα για την εγκατάσταση ενός αυτόνομου φωτοβολταικου συστηματος σε κάποιο αυθαίρετο. Ενας γείτονας μου που έχει κάνει κάποια εγκατάσταση μου πρότεινε το παρακάτω μαγαζί που με λίγη έρευνα που έκανα έχουν εμπειρία στην εγκατάσταση αυτονόμων. http://www.cocoon.gr Τους είπα τις ανάγκες μου και μου πρότειναν τα παρακάτω πακέτα: http://www.cocoon.gr/paketo5.html http://www.cocoon.gr/paketo6.html Πάρα το γεγονός ότι έχουν εμπειρία στα αυτόνομα δεν ξέρω για την ποιότητα των συσκευών. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω γνώμη πιό υποψιασμένων τόσο στα φωτοβολταικά και τα παρελκόμενα όσο και για την απόδοση. Ξέρετε άλλον εγκαταστάτη για να μπορώ να κάνω και τις σχετικές συγκρίσεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.