Μετάβαση στο περιεχόμενο

nikossitia

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nikossitia

  1. Και κάτι άλλο,ποιά είναι η σωστή μεθοδολογία για να βάλω τα σχέδια σε πινακίδα και μετά απο τον εκδότη να πάρω τα σχέδια για εκτύπωση?
  2. Δεν έχω βρεί πώς ακριβώς θα φτιάξω ένα ριζόχαρτο.Πάω ρυθμίσεις-->ριζόχαρτα-->Νέο,αλλά μετά πώς εισάγω στο νέο ριζόχαρτο το δοκάρι ή οτιδήποτε άλλο?
  3. Κάθησα να ασχοληθώ αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς,ενώ έχω φτιάξει το νέο ριζόχαρτο,θα βάλω το δοκάρι μέσα σε αυτό
  4. Θα το προσπαθήσω να το φτιάξω,ίσως μου πάνε όλα καλά και το καταφέρω
  5. Ναι εκεί αν επιλέξω "απόκρυψη δομικά φέροντα" τότε κρύβει τοίχους,κωλόνες και δοκάρια.Υπάρχει άλλη επιλογή για να κρύψω μόνο τα δοκάρια και να μην φαίνονται στην κάτοψη;
  6. Μπορεί να γίνομαι κουραστικός αλλά πως ρυθμίζεις τα layers να είναι οff τα δοκάρια στην κάτοψη και οn στην τομή που χρειάζομαι να φαίνονται.
  7. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας,κάτι τελευταίο υπάρχει δυνατότητα να μήν φαίνονται τα δοκάρια στην κάτοψη και οι πλάκες στην όψη τα οποία και τα δύο φαίνονται με μπλέ περίγραμμα;
  8. Να ρωτήσω κάτι άλλο,υπάρχει δυνατότητα να εμφανίζεται στο 3d του archicad o ουρανός;Και αν ναί πως μπορώ να τον εισάγω στο 3d;
  9. Γεία σας και πάλι,θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι τελευταίο.Ενώ έχω αποθηκέυσει την μελέτη σε μορφή pla,όταν την ανοίγω λείπουν πολλά αντικέιμενα απο την λίστα των "αντικειμένων",δηλαδή εχει μόνο ένα είδος τραπεζιού,δύο ειδη καρέκλας και πάει λέγοντας.Φταίει μήπως ότι η μελέτη είναι αποθηκευμένη ως pla σε ArchiCad11 και δεν μπορεί η έκδοση 12 να φορτώσει όλα τα αντικείμενα της βιβλιοθήκης του;Υπάρχει καμία λύση σε αυτό;Nα προσθέσω ότι εάν ανοίξω το ArchiCad12 για να κάνω μία νέα μελέτη όλα είναι στην θέση τους.Σας ευχαριστώ εκ'των προταίρων για τις όποιες απαντήσεις σας
  10. Ευχαριστώ πολλύ για τις απαντήσεις σας.Να ρωτήσω κάτι ακόμα όσον αφορά την αποθήκευση σε μορφή pdf,μπορώ να αποθηκέυσω ξεχωριστά κάθε κάτοψη,όψη κλπ σε αντίστοιχα ξεχωριστά pdf?Ευχαριστώ και πάλι όλους σας.
  11. Καλησπέρα σε όλους.Έιμαι νέος στην κοινότητα και φοιτητής Πολ.Δομ.Έργων.Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι ενώ εχω τελειώσει την εργασία μου,με την βοήθεια του ArchiCad11,και πάω να την μεταφέρω σε άλλο υπολογιστή,έτσι ώστε να την εκτυπώσω σε plotter,σε αυτό τον υπολογιστή δεν μου εμφανίζει τις σκάλες που εχω στην μελέτη μου.Μήπως κάποιος γνωρίζει αν χρειάζεται κάποια επιπλέον ρύθμιση?Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.