Μετάβαση στο περιεχόμενο

iatha

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by iatha

  1. Νομίζω από κει και πέρα πρέπει να δεις τη νομοθεσία και τι προβλέπεται για το περιεχόμενο στη ΜΠΕ. Δε θα βγει η μελέτη στο Φόρουμ.Σαφώς και θα πρέπει να λάβεις υπόψη και τα λύματα και την κοπριά και τα απόβλητα τα υγρά και πιθανώς άλλες οχλήσεις και τη συμβατότητα με τις χρήσεις γής και το θόρυβο, ακόμα και τα βελάσματα των αιγοπροβάτων!!! Αν ήταν η πρώτη και τελευταία σου μελέτη να τη βγάζαμε εδώ, αλλά νομίζω ότι ήδη πρέπει να πάρεις τη σκυτάλη. Διαβασε λοιπόν από τη νομοθεσία τι πρέπει να περιλαμβάνει η ΜΠΕ τύπου Β ή Β4 κλπ. Κι εδώ είμαστε πάλι. Αν χρησιμοποιείς ερωτηματολόγιο καλό να το εμπλουτίσεις πριν αιτιολογώντας πως αντιμετωπίζονται οι ενδεχόμενες περιβαλλοντικές επιπτώσεις ή/και οχλήσεις.
  2. Απότι κατάλαβα είναι μια εταιρεία του τομέα που θέλει να έχει τεχνικό προσωπικό υποστήριξης. Αν πρόκειται για σοβαρή και δυναμική εταιρεία νομίζω ότι αξίζει τον κόπο, αν και οι όροι συνεργασίας αξίζουν. Δεν προσδιορίζεις όμως το ακριβές αντικείμενο γιατί Βιομάζα είναι από το να κάνεις καυσόξυλα μεχρι το να κάνεις ηλεκτροπαραγωγή με καύση ή ηλεκτροπαραγωγή με Βιοαέριο ή άλλα εναλλακτικά καύσιμα Βιοαιθανόλη κλπ κλπ. Πολλοί από αυτούς τους τομείς έχουν και σημαντικό αντικείμενο ΠΜ, μην το προεξοφλείς ότι δε θα σου αρέσει, πρώτα βλέπουμε τη νύφη στο προξενειό και μετά αποφασίζουμε. Προσοχή γιατί κυκλοφορούν πολοί τσαρλατάνοι κι εκμεταλλεύονται βάναυσα την κρίση των επαγγελμάτων και "στήνουν" επιχειρήσεις χωρίς να ξέρουν κι αυτοί οι ίδιοι τι σημαίνει Βιομάζα και βασανίζουν κόσμο.Είσαι νέος συνάδελφος? (Ο νέος είναι ωραίος ο παλιός είναι αλλοιώς!!!). Να χάσεις δεν έχεις, τουλάχιστον και με το να πληροφορηθείς σε λεπτομέρεια.
  3. Συμφωνώ με το fel. Από που θα αδειοδοτηθεί? Δε νομίζω ότι θα βγεί από τη διεύθυνση ανάπτυξης τμ Βιομηχανίας αλλά από τη δνση Αγροτικής Ανάπτυξης η άδεια δλδ από τη Δνση Κτηνιατρικής . Επειδή το Φ15/4187/266 δεν περιλαμβάνει ΣΤΑΚΟΔ της δραστηριότητας αυτής, άρα δεν υπάρχουν ΠΠΔ εκτός κι έχουν εκδοθεί άλλες που δεν τις γνωρίζω-δε νομίζω όμως (σε αυτές που λέει ο Κostas Super_3 δεν περιλαμβάνεται η δραστηριότητα), θα πας στο τμήμα περιβάλλοντος της αιρετής περιφέρειας που ανήκει η δραστηριότητα (πρώην νομαρχίας) και θα καταθέσεις ΜΠΕ όπως Β4 αφού κάνεις πρώτα την κατάταξη και μια συνεννόηση μαζί τους θα το ξέρουν -κι αν δεν το ξέρουν να το μάθουν. Πχ για τα συνεργεία αυτοκινήτων και όλες οι δραστηριότητες του Υπ.Συγκοινωνιών δεν έχουν ΠΠΔ και οι Β εξετάζονται από την Υπηρεσία που σου αναφέρω, πρώην ΠΕΧΩ -Νομαρχίας. Τα ξαναλέμε.
  4. Από που βγάζεις την άδεια λειτουργίας Τι ΣΤΑΚΟΔ κωδικό έχει η δραστηριότητα. Δεν υπογράφει ο Μηχανικός καμμία Δέσμευση, αυτό είναι θέμα του ιδιοκτήτη, εκτός και συνάδελφε προνόησες και τόστησες το μαντρί!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.