Μετάβαση στο περιεχόμενο

smystaki

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

smystaki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν υπάρχουν και μεγαλύτερα κεφάλαια για επένδυση είναι προτιμότερο να κινήσει με τα Φ/Β μια αντλία θερμότητας για παρασκευή ΖΝΧ. Άλλα δεν είναι πιο απλό να παίρνεις κατ' ευθείαν αυτό που χρειάζεσαι; Η τεχνολογία κατασκευής ηλιακών συλλεκτών μπορεί να του προσφέρει ζεστό νερό χρήσης ακόμα και τις μέρες με παγωνιά.. Θα του κοστίσουν πολύ λιγότερο μερικά τετραγωνικά συλλεκτών κενού. Το καλοκαίρι μπορεί να τα σκιάζει με κάποιο τρόπο.
  2. Αυτο ακριβώς ειναι το προβλημα που αντιμετωπίζω κι εγώ. Και με το βασικό πακέτο 36 και με το 35. Υπάρχει μηπως μια λίστα με τα ονοματα των αρχειων και των φακέλων; To bandzip (που δίνει τη δυνατοτητα για επιλογη code page) δεν καταφέρνει να δείξει σωστά τα ονόματα ουτε με την ελληνική ουτε με utf8. Κάτι συμβαινει μαλλον με τις επιλογές του προγράμματος συμπίεσης.
  3. Να αλλαξω τη γλώσσα του λειτουργικού; Αυτο μου ζητάς; Το πρόβλημα είναι στο αρχείο συμπίεσης. Δοκίμασα σε δύο PC (win7 GR kai win8 EN) με winrar και με 7zip. Η συμπεριφορά είναι όμοια. Έχω την αμυδρη εντύπωση πως η Goolge βαζει το χεράκι της μέσω του Drive. Μήπως είναι εύκολο να ανεβούν τα αρχεία σε ενα Dropbox;
  4. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα Ελληνικά ονόματα αρχείων και φακέλων στα συμπιεσμένα της τελευταίας έκδοσης. Δοκίμασα την αποσυμπίεση σε δύο διαφορετικά PC και έχω την ίδια συμπεριφορά. Τα ονόματα εμφανίζονται κάπως έτσι: "╨▀ΊάΆά≥ Ά▄ϋίΪά ϊώύ±ύΉ▌Ίύ≥ ≤ΫΊώϊώΎΆΪύ≤▀ά≥.doc".
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.