Μετάβαση στο περιεχόμενο

magkaki

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by magkaki

  1. Ρε παιδιά η πεθερά μου νομιποίησε αυθαίρετο χώρο έκλεισε δηλαδή την πυλωτη ισογείου που υπάχθηκε στο νόμο 4014/11 στη Νίκαια έχει πληρώσει τα πάντα όλα και τις δόσεις και θέλει να βάλει ρεύμα. Της ζήτησαν από την ΔΕΗ αεροφωτογραφια και υπευθυνη δηλωση το ειπε στον μηχανικο και της ζηταει 200 ευρω. Είναι φυσιολογικό? Έχω βρει την αεροφωτογραφια απο το κτηματολόγιο. Κάνει? Μην κάνετε διαδοχικά τις ίδιες δημοσιεύσεις σε πολλά θέματα. Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο περιεχόμενο του κειμένου ή για να συμπληρώσετε το μήνυμα που δημοσιεύσατε, χρησιμοποιείστε την εντολή "Επεξεργασία". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
  2. Ρε παιδιά η πεθερά μου νομιποίησε αυθαίρετο χώρο στη Νίκαια και θέλει να βάλει ρεύμα. Της ζήτησαν από την ΔΕΗ αεροφωτογραφια και υπευθυνη δηλωση το ειπε στον μηχανικο και της ζηταει 200 ευρω. Είναι φυσιολογικό? Έχω βρει την αεροφωτογραφια απο το κτηματολόγιο. Κάνει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.