Μετάβαση στο περιεχόμενο

DIMITRISRALLIS

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by DIMITRISRALLIS

  1. Ο δρόμος είναι μέρος από το κτήμα μου μου ανήκει έχει πόρτα που προστατεύει την περιουσία μου και μπορώ να πάω Παρασκευή να κάνω μήνυση για να πέραση και ένα διήμερο στο αυτόφωρο ο μάγκας. Αυτό από την αστυνομία.
  2. Αυτόν το δρόμο τον χρησιμοποιώ και εγώ είναι μέσα στο περιφραγμενο μου κτήμα . Αν δεν κάνει κάτι η αστυνομία που πήγα , θα του κάνω μήνυση αλλά δςνξερω σε ποιον νόμο να βασιστώ οπότε μάλλον δικηγόρος και έξοδα.
  3. Καλησπέρα έχω ένα γήπεδο με κτήσμα το οποίο έχει πρόσωπο σε δημόσιο δρόμο πρόσφατα ο "τυφλός" γείτονας μου απέκτησε δρόμο μέσα από το κτήμα μου .Όλα καλά μέχρι εδώ , ο συγκεκριμένος κύριος αρνείτε πεισματικά να κλείνει την καγκελοόθυρα μου, που ανοίγει για να πάει στο κτήμα του, συνέχεια την βρίσκω ανοικτή αλλά την δικιά του φροντίζει να την κλείνει . Με την αστυνομία δεν βρήκα άκρη , τον κάλεσαν του είπαν αλλά αυτός το βιολί του . Θέλω την συμβουλή σας πριν τον καθαρίσω.
  4. Καλησπέρα σε όλους σας. Έχω ένα προβληματισμό και πρέπει να ακούσω τις έμπειρες απόψεις σας. έχω ένα γήπεδο που έχει πρόσοψη σε δημοτικό δρόμο με υψομετρική διάφορα περί τα δυο μετρά ,ο πίσω μου γείτονας ,έχει δουλεία διόδου 1.6μ όσο χωρεί ένα έμφωρτο ζώο ,σύμφωνα με απόφαση του ειρηνοδικείου. Ο δρόμος αυτός εκτός από εμένα εξυπηρετεί τώρα και τον γείτονα μου ,για λογούς ασφάλειας έχω κάνει σκαλιά λόγο του υψόμετρου που είπα .Ο γείτονας κατ εμένα πονηρά σκεπτόμενος μου ζητεί τα σκαλιά να γίνουν ράμπα ώστε να μπορέσει να κατεβάσει ένα μικρό τρακτέρ που χωρεί από το 1.6μ.αν τον αφήσω (έχει τέτοιο δικαίωμα?)τι νομίζετε ότι μπορεί να συμβεί αργότερα. ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.