Μετάβαση στο περιεχόμενο

kast

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού

kast's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Αν προχωρήσω στο μέλλον στην έκδοση οικοδομικής άδειας για οριστική νομιμοποίηση με διαφορετικό μηχανικό από αυτόν που έκανε την αρχική δήλωση, προφανώς απαιτείται να έχω τη δήλωση ένταξης Ν4014/2011 για τακτοποίηση με υπαγωγή για έκδοση αδείας, όπου φαίνεται εξοφλημένο το παράβολο. Απαιτείται κάποιο άλλο έγγραφο από τον αρχικό μηχανικό; Αναφορικά με τη νέα άδεια, απαιτούνται να γίνουν όλες οι μελέτες πάλι από την αρχή; Ευχαριστώ.
  2. Έχω κάνει δήλωση ένταξης Ν4014/2011 για τακτοποίηση με υπαγωγή για έκδοση αδείας στον Άγιο Στέφανο (επέκταση κατοικίας 7m2 στο ισόγειο με υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, κατασκευή σοφίτας 40m2 με Νέο Οικοδομικό Κανονισμό, κατασκευή προστεγασμάτων στους εξώστες σε δυο όψεις, αλλαγή θέσεων Η/Χ, εσωτερικές αλλαγές διαρρύθμισης, αλλαγές στις όψεις, κατασκευή BBQ, μείωση διαστάσεων πισίνας). Το παράβολο και ο μηχανικός έχουν πληρωθεί κανονικά (Μάρτιος 2013). Είναι δυνατή η έκδοση οικοδομικής άδειας και η οριστική νομιμοποίηση με διαφορετικό μηχανικό από αυτόν που έκανε την αρχική δήλωση; Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν οφείλονται ασφαλιστικές εισφορές ΙΚΑ (αρχική άδεια οικοδομής 2008). Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.