Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ahileas7

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Οικοδόμος
  1. Ειναι ασφαλεs να κατασκευασω οικημα 50 τεραγωνικα με 2,50 μετρα υψοs, με τουβλινεs 15 εκατοστα πλατοσ , χωριs σκελετο οπλισμενου σκυροδεματοs και να τοποθετησω ξυλινη σκεπη ?
  2. Γεια σαs , τοποθετησα σκεπη με τεγκολα , δεν ειμαι νευχαριστημενοs απο τον τεχνιτη , δεν την εχει ολοκληρωσει και μου ειπε οτι το μονο που εχει να τοποθετησει ειναι οι τελικεs ταβλεs . Εχει τοποθετησει την τεγκολα , το πισοπανο και ενα αφρωδεs μονωτικο το Fibran πανω απο τα δοκαρια , ομωs δεν το εχει στηριξει και καποια κοματια κουνιουνται και καποια εχουν πεσει . Οταν τον ρωτησα πωs θα τα στηριξει , μου ειπε δεν χρειαζεται , οτι απλα θα τοποθετησει τιs ταβλεs κατω απο τα δοκαρια και ναι ετοιμη η σκεπη . Αναμεσα στιs ταβλεs και το μονωτικο το κενο ειναι 10 εκατοστα . Η ερωτηση μου ειναι με τι υλικα θα πρεπει να το γεμισω για καλυτερη θερμομωνοση και για να στηριχτουν τα μονωτικα φυλλα . Αλλο ενα θεμα ειναι οτι τα εξωτερικα τοχια ειναι απο τουβλα και τα εχει σηκωσει εωs το μονωτικο , καποια τουβλα πιεζουν το μονωτικο και σε αλλα σημεια υπαρχουν κενα . Με ποιο υλικο θα πρεπει να κλεισουν τα κενα και νομιζω πωs θα πρεπει να τοποθετηθει καποιο υλικο αναμασα στα τουβλα και το μονωτικο , δεν το βρισκω σωστο να δεθουν τα τοιχια κατευθειαν με το μονωτικο .
  3. Γεια σαs , τοποθετησα σκεπη με τεγκολα , δεν ειμαι νευχαριστημενοs απο τον τεχνιτη , δεν την εχει ολοκληρωσει και μου ειπε οτι το μονο που εχει να τοποθετησει ειναι οι τελικεs ταβλεs . Εχει τοποθετησει την τεγκολα , το πισοπανο και ενα αφρωδεs μονωτικο το Fibran πανω απο τα δοκαρια , ομωs δεν το εχει στηριξει και καποια κοματια κουνιουνται και καποια εχουν πεσει . Οταν τον ρωτησα πωs θα τα στηριξει , μου ειπε δεν χρειαζεται , οτι απλα θα τοποθετησει τιs ταβλεs κατω απο τα δοκαρια και ναι ετοιμη η σκεπη . Αναμεσα στιs ταβλεs και το μονωτικο το κενο ειναι 10 εκατοστα . Η ερωτηση μου ειναι με τι υλικα θα πρεπει να το γεμισω για καλυτερη θερμομωνοση και για να στηριχτουν τα μονωτικα φυλλα . Αλλο ενα θεμα ειναι οτι τα εξωτερικα τοχια ειναι απο τουβλα και τα εχει σηκωσει εωs το μονωτικο , καποια τουβλα πιεζουν το μονωτικο και σε αλλα σημεια υπαρχουν κενα . Με ποιο υλικο θα πρεπει να κλεισουν τα κενα και νομιζω πωs θα πρεπει να τοποθετηθει καποιο υλικο αναμασα στα τουβλα και το μονωτικο , δεν το βρισκω σωστο να δεθουν τα τοιχια κατευθειαν με το μονωτικο .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.