Μετάβαση στο περιεχόμενο

despoinaa

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by despoinaa

  1. αίθριο μόνο στον τελευταίο προσβάσιμο μονο απο τον ιδοκτήτη του ορόφου αυτου εννοώ, όχι αυτούς πους διατρέχουν όλους τους οράφους
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Για τα κοινόχρηστα που ανέφερες, ο εξώστης ενός διαμερίσματος γιατί θεωρείς πως είναι κοινόχρηστος χώρος? Μερικές οικοδομές έχουν αίθρια που στα συμβόλαια δεν αναφέρονται όπως και τα μπαλκόνια (εξώστες) φαντάζομαι γι αυτά δεν θέλει συναίνεση, με την λογική ότι είναι αποκλειστικής χρήσης..ή σκέφτομαι λάθος? Έχει ρωτηθεί 2-3 φορές στα forum του site για φωταγωγούς. Σε όλους τους ορόφους η ίδια αυθαιρεσία, ο ένας δηλώνει οι άλλοι τρελαίνονται και ούτε σαν αστείο να δώσουν συναίνεση..πιστεύεται θα έχω κάποιο πρόβλημα? Έχω ρωτήσει και στο ΤΕΕ και η απάντηση (όχι επίσημη) ήταν "Πυθίας". Κανονικά ναι μου είπαν αλλά δεν θα σε κυνηγήσει κανείς που πελάτης σου δήλωσε αυθαιρεσία...Τι να πω..
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα και χρόνια πολλά! Λόγω έλλειψης εμπειρίας έχω 2-3 απορίες. Έχω μία περίπτωση με ΟΑ. το σύστημα δεν μου έχει ως απαραίτητα για εισαγωγή κατόψεις τομές κτλ? Μήπως γιατί πρέπει να τα εισάγω όλα εκεί που λέει υπάρχουσα άδεια? Επίσης στο τοπογραφικό αν έχω επέκταση εκτός του υπάρχοντος κτηρίου πρέπει να το δείξω ή μόνο στο ΔΚ αρκεί? Και τέλος στο Δκ κ στο τοπογραφικό στην περίπτωση που αυτά υπάρχουν σε κτίριο με άδεια, σημειώνετε τις ¨δικές¨σας μόνο αυθαιρεσίες ή ότι υπάρχει?του γείτονα πχ ή αυθαιρεσία σε κοινόχρηστο ακάλυπτο κτλ.. έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοια περίπτωση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.