Μετάβαση στο περιεχόμενο

stel

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μπράβο ρε zaxoys και το ήθελα και εγώ αυτό το link...πάντως είναι ωραίο πράγμα που βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. Γεια σου θεοδωρε,οταν λες σχεδιο τι εννοεις?το εσωτερικο μιας ψυκτικης μηχανης για παραδειγμα.Επειδη εχω σπουδασει ψυκτικος εχω υλικο απο βιβλια της δημοσιας εκπαιδευσης.Βασικα ψαξε στο google για βιβλια των Τ.Ε.Ε τα χουν σηκωσει σε μορφη pdf.Aν δεν βρεις ειμαι προθυμος να βοηθησω.
  3. Γειά σας έχω αρχίσει καί ασχολούμαι με το συγκεκριμένο θεμα και θα ήθελα αν εχει κάποιος απο εσάς καπιοιο υλικό να στείλει.Δεν εχω εύκολη πρόσβαση στο internet γιατί δεν εχω στην κατοικία μου,και αυτός είναι ο λόγος που ζητάω την βοήθεια σας.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.