Μετάβαση στο περιεχόμενο

paparouna

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by paparouna

  1. εννοεις για τα παγια?οχι στην δικη μου περιπτωση δεν κανανε κατι,ισως ομως να εξαρταται απο τις κατα τοπους δου
  2. προσοχη γιατι υπαρχουν και προθεσμιες.η περιοδικη πρεπει να κατατεθει αν δεν κανω λαθος σε 20 ημερες απο την ληξη της διαχειριστικης περιοδου και η εκκαθαριστικη σε 55.
  3. αν κανεις διακοπη με σημερινη ημερομηνια πχ δλδ 11/06/2013 θα ενημερωθει το μητρωο της εφοριας και κατ επεκταση το taxisnet οποτε και στη περιοδικη θα λεει περιοδος 01/04/2013 εως 11/06/2013 και οχι μεχρι 30/06/2013,οποτε αν κανεις διακοπη μετα απο λιγες ημερες θα μπορεις να στειλεις περιοδικη 2ου τριμηνου και σε περιπτωση που ειναι χρεωστικη θα πρεπει να πληρωθει και υστερα να κατατεθει εκκαθαριστικη 2013.
  4. καλημερα,θα σου πω τι διαδικασια που ακολουθησα προσφατα για κλεισιμο ατομικης επιχ 1.ακυρωση στο κβσ ολων τον θεωρημενων μπλοκ που εχεις 2.στο τμημα οχηματων γινα να παρει χαρτι οτι δεν εχεις αυτοκ στο ονομα της εταιρειας 3. στο μητρωο αιτησης διακοπης της εταιρειας και ολες τις πτωτοτυπες μεταβολες συν την εναρξη που εχεις κανει και τελος υδ οτι δεν εχεις παγια
  5. καλησπερα σε ολους θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον κωδικο 051-052 (εξοδα ιατρικης και νοσοκομειακης περιθαλψης) εκτυπωσα βεβαιωση νοσηλειων για το 2012 η οποια λεει τα εξης:ο ασφαλισμενος ταδεπροσκομισε αποδειξεις ιατρικων δαπανων α ποσο, εισεπραξε απο το τσμεδε β ποσο και απο κατω γραφει διαφορα για εφορια γ ποσο το οποιο ειναι το α-β εγω ποιο ποσο θα βαλω στον κωδικο 051?ευχαριστω πολυ
  6. καλησπερα και απο εμενα μια ερωτηση θα ηθελα να κανω σε δημοσιο οικοδομικο εργο ποια ειναι η διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθει? α.σ θεωρημενη στα κεπ πριν την αναληψη της εργασιας?η υδ με γνωησιο υπογραφης στο τελος του μηνα που θα δηλωνει ποσα μεροκαματε εκανε και ποιο ηταν τα ημερομισθιο του? την αποδειξη πληρωμης απλα την κραταω αρχειο ή την πηγαινω στα κεπ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.