Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitris Bachtsevanis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. @johnymal, Έχω βρει μηχανικό για να το ψάξει. Απλά ζητάω μια δεύτερη γνώμη γιατί τα χρήματα είναι πολλά και αν μου βγει κάτι άλλο δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα γιατί μένω ταπί...
  2. Καλησπέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω μπερδευτεί σε ένα θέμα. Θέλω να αγοράσω μια μεζονέτα 106 τμ και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα. Η διαρρύθμιση των χώρων στις κατόψεις και στην άδεια που έχει εκδοθεί το 2008 είναι: Υπόγειο = Ενιαίος χώρος αποθήκης + WC Ισόγειο = Κουζίνα + Σαλόνι + Μπάνιο Πρώτος όροφος = Ένα δωμάτιο + WC Το σπίτι όμως σήμερα είναι: Υπόγειo = έγινε αλλαγή χρήσης από αποθήκη σε κατοικία και έχει Κουζίνα + Σαλόνι + WC Ισόγειο = Δύο Δωμάτια + Μπάνιο Πρώτος όροφος = Ένα δωμάτιο + WC Τέλος το σπίτι έχει και μια νομιμοποίηση ημιυπαιθρίων 6+ τμ πέρα απο την αλλαγή χρήσης αλλά δεν ξέρω τι είναι. Το ερώτημα μου είναι τι χρειάζεται να γίνει για να είναι νόμιμο το σπίτι στη πολεοδομία και να αναγραφεί πάνω στο συμβόλαιο η «πραγματικότητα» και όχι όπως είναι η άδεια? Τέλος, κάτι άλλο που φοβάμαι είναι το βάθος του σπιτιού που δεν νομίζω να φτάνει τους 80 πόντους που είναι το νόμιμο για εντός σχεδίου κτίσματα. Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.