Μετάβαση στο περιεχόμενο

ktzouramanis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ktzouramanis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. χαχαχα...αν μου θυμίζει λέει??? .. Παντως συνάδελφε έχω ήδη κάνει αναφορά στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, στην πρεσβεία τους,abuse report στον παροχέα email τους και έχω ενημερώσει την εν λόγω εταιρεία να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία της φήμης και του ονόματός της. ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ" ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!!
  2. Μηπως γνωριζει καποιος συναδελφος που μπορω να βρω τα ορια της ορεινης περιοχης καταφυγιου Παναχαικου? Εχω κανει ενα τοπογραφικο σε κοντινη τοποθεσια...και η συμβολαιογραφος ζηταει, για να υπολογισει την αξια της ιδιοκτησιας, να συμπεριλαβω στην δηλωση αν βρισκεται εντος η' εκτος περιοχης καταφυγιου. Πηγα στην κτηματικη, στην τοπογραφικη, στην νομαρχια, στην πολεοδομια, στο δασαρχειο και κανεις δεν γνωριζει!!!! Κανεις!!! Παρατήρηση : Απαγορεύεται η χρήση κεφαλαίων σε κείμενο και τίτλους . Διορθώστε με χρήση της εντολής επεξεργασία.Παρακαλώ διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής avgoust Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.