Μετάβαση στο περιεχόμενο

Afridite

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Afridite

  1. Καλησπέρα σας! Ονομάζομαι Αφροδίτη!Θα ήθελα να πληροφορηθώ για το εύρος εργασίας των μηχανολόγων μηχανικών, για ναυπηγών μηχανολόγων μηχανικών και για πολιτικών μηχανικών ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογη! Με λίγα λόγια τι δουλειές μπορεί να κάνει ο καθένας! Επίσης ποιο Πανεπιστήμιο του εξωτερικού είναι καλύτερο για σπουδες! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Οκ, ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση και για την παραπομπή!
  3. Ο κύριος σκοπός της παρουσίας μου εδώ είναι να πληροφορηθώ γιατο εύρος εργασίας του επαγγέλματος και για εταιρίες στην Ισπανία, κωρίως. Τα υπόλοιπα αναφέρθηκαν συγκυριακά.
  4. χαχαχαχα!! Άρα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο δ είναι αρκετα αναγνωρίσιμο.
  5. Γιατί όχι? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
  6. Και επίσης ως χώρα εργασίας με ενδιαφέρει η Ισπανία, διότι εκεί θα συνεχίσω και τις σπουδές μου στην κιθάρα φλαμένκο που επίσης με ενδιαφέρει πολύ! Επίσης έψαξα αλλά δ μπόρεσα να βρώ εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτό το κομμάτι!
  7. Καλησπέρα HQ7! Δ βγαίνουμε τελείως off topic διότι ενδιαφέρομαι για σπουδές στο εξωτερικο και δουλειά στο εξωτερικό!! Θα ήταν μια από τις επόμενες ερωτήσεις μου! Όσον αφορά Πανεπιστήμιο έχω καταλήξει σε αυτό της Νάπολης!!
  8. Είμαι φοιτήτρια στι οικονομικό του Μακεδονίας αλλά δ μου αρέσει! Οπότε σκέφτομαι κάτι άλλο, καταλήγω σε τέτοιου είδους σχολές διότι μου φαίνονται πιο δημιουργικές!! Αλλά και πάλι τονίζω ότι δ γνωρίζω το εύρος εργασίας!! Ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!
  9. Με λένε και Φρόσω και Αφροδίτη! Κρατείστε όποιο σας αρέσει, χαχα!! Έχω γκουγκλάρει για να βρω σχετικές απαντήσεις, αλλά δεν καλύπτομαι ούτε από τα site των σχολών, ούτε από τα forums, για αυτό απευθύνθηκα σε εσάς!! Με ενδιαφέρει μηχανολόγος μηχανικός ή και ναυπηγός μηχανολόγος μηχανικός αλλά και πάλι σας επαναλαμβάνω ότι είμαι λίγο έως πολύ άσχετη όσον αφορά το εύρος εργασίας!! Θα με δειυκολύνατε αν μου αναφέρατε επι αυτού!! Ευχαριστώ!!
  10. Καλησπέρα! Ονομάζομαι Φρόσω! Έιμαι άσχετη σχετικά με το επάγγελμα του μηχανολόγου μηχανικού, να σκέφτείτε τώρα σκέφτομαι για σχετικές σπουδές στο εξωτερικό! Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πει κάποιος τις διαφορές του μηχανολόγου μηχανικού, πολιτικού μηχανικού και ναυπηγού μηχανολόγου μηχανικού όσον οφορά το πεδίο δράσης και ευρος εργασίας του καθενός! Παρακαλώ αν είναι ευκολο να είστε συγκεκριμένοι, διότι, όπως πρωείπα έμαι άσχετη με τα παραπάνω επαγγέλματα!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.