Μετάβαση στο περιεχόμενο

μελενεγιαννη

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by μελενεγιαννη

  1. με τι ασχολειται ο μηχανολογος μηχανικος* ?? *με σπουδες σε τμημα μηχανικων παραγωγης-διοικησης
  2. ΜΠΔ ή μηχανικος περιβαλλοντος(ΧΑΝΙΑ) vs ΦΥΣΙΚΟ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ)..τι θα επιλεγατε??
  3. το θεμα ειναι οτι ετσι και αλλιως θα μεινω κρητη..και ειμαι μεταξυ ΜΠΔ,μηχανικων περιβαλλοντος (χανια) και φυσικο(ηρακλειο)..
  4. θελω να αποφυγω οικονομικο γιατι στην κρητη εχει μονο στο ρεθυμνο,στο οποιο μενω,και δεν θελω με τιποτα να μεινω στην ιδια πολη..
  5. αν γινεται βοηθηστε και με αλλες γνωμες γιατι πρεπει να υποβαλλω και μηχανογραφικο
  6. σκεφτομαι και φυσικο γιατι πολλοι μου λενε οτι ειναι πολυ πιο γενικο απο το ΜΠΔ..απο την αλλη νομιζω οτι μπορω να κανω μεταπτυχιακο στην οικονομια,πληροφορικη κτλ απο το ΜΠΔ..ετσι δεν ειναι?
  7. Γεια σας,φετος εδωσα πανελληνιες και θα ηθελα να μου δωσετε πληροφοριες για το τμημα μηχανικων παραγωγης και διοικησης στα χανια.Απ'οτι εχω ακουσει το τμημα περιβαλλοντος ειναι πολυ εξειδικευμενο και δεν αξιζει.Επισης,θα ηθελα να μαθω και για την δυσκολια του τμηματος που προανεφερα σημειωση: αν εχετε πληροφοριες(δυσκολια σχολης,αποκατασταση κτλ) για το φυσικο στο ηρακλειο παρακαλω να τις μοιραστειται μαζι μου.. Ευχαριστω εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.