Μετάβαση στο περιεχόμενο

ThomasAna

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός
  1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, για τις απώλιες το γνωρίζω και είμαι διατεθιμένος να το υποστώ αν κάποιος μου επιβεβαιώσει ότι είναι πιο υγιεινό το να τραβάει απ'έξω τον αέρα θέρμανσης. Ο κ. Aithilenio μου ανέφερε έναν λόγο να μην το κάνω. Αν κάποιος άλλος μπορεί να το επιβεβαιώσει ή να προσθέσει κάτι άλλο ή και να το αναιρέσει ίσως... θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πεί. Ευχαριστώ!
  2. Κανένας άλλος δεν έχει να προσθέσει κάτι...? Χωρίς να υποτιμώ την άποψη του κ. Aithilenio φυσικά!!
  3. Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σας! Θα παρακαλούσα όσους έχουν άποψη πάνω στο συγκεκριμένω θέμα, να την πουν! Είναι πολύ σημαντικό για μένα αυτό το θέμα και θα επιθυμούσα μια διασταύρωση απόψεων. Ποιοί άλλοι λόγοι θα μπορούσαν να κάνουν ένα αερόθερμο τζάκι που παίρνει τον αέρα θέρμανσης απ έξω αποκλειστικά, ανθυγιεινό?
  4. Σε ευχαριστώ πολύ! χαχαχ και εγώ θύμωσα τωρα! Μόνο λόγω έλλειψης υγρασίας είναι δηλαδή το πρόβλημα? Είναι καλύτερο να τραβάει τον εσωτερικό αέρα για την θέρμανση? Αυτός έχει περισσότερη υγρασία? Είναι πιο υγιεινό ή είναι εξίσου ανθυγιεινό?
  5. Χμμ... Γιατί είναι ξερός ο αέρας τον χειμώνα? Μπορείς να γίνεις λίγο πιο αναλυτικός παρακαλώ πολύ? Είναι πολύ ενδιαφέρον αυτό που μου λες
  6. Καλησπέρα κύριοι... Έχω το εξής θέμα. Περιμένω παιδάκι με το καλό από Οκτώβρη και σκέφτομαι να τοποθετήσω ένα ενεργειακό τζάκι αερόθερμο για την θέρμανση μου τον χειμώνα. Έχω φόβους ότι μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία του μωρού και πως είναι ανθυγιεινό. Πήγα σε ένα κατάστημα όπου ο μηχανολόγος του μου πρότεινε να τοποθετήσουμε τζάκι στο οποίο ο αέρας θέρμανσης θα προέρχεται όλος απ'έξω ώστε να είναι φρέσκος και νωπός... (δεν αναφέρομαι στον αέρα καύσης ο οποίος φυσικά και θα είναι απ'έξω). Ξέρω ότι αν ο αέρας θέρμανσης προέρχεται απ΄έξω θα έχω πολλές απώλειες και μείωση της απόδοσης του τζακιού και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει και το οποίο ρωτώ είναι: Είναι 100% υγιεινό το ενεργειακό τζάκι με το στήσιμο που μου προτείνει ο συγκεκριμένος μηχανολόγος? Να τον εμπιστευτώ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων...!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.