Μετάβαση στο περιεχόμενο

civil95

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

civil95's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσειςσας και την γρήγορη ανταπόκρισή σας! Λαμβάνοντας υπόψην τις απαντήσεις σας αλλά και συζητώντας γενικά το θέμα αυτό, μάλλον με βλέπω να δηλώνω Πάτρα με σκοπό την οικονομία για σπουδές στο εξωτερικό ή την συγκέντρωση κεφαλαίου πχ για μια πρώτη κατασκευή ανάλογα με τις τότε συνθήκες ( μέχρι τότε βλέπουμε ) Το μόνο που με προβληματίζει είναι μήπως στο ΕΜΠ ( πέρα από τον τίτλο στο πτυχίο που δεν με πολυνοιάζει ) δίνεται οι δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις πάνω στην επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού σε σχέση με της Πάτρας... ή μήπως και στην Πάτρα καλή είναι η κατάσταση και με λίγο ψάξιμο μπορώ να βρω αυτά που με ενδιαφέρουν? ( οι απόψεις σας εδώ αν έχεται αποφοιτήσει ή σπουδάζεται ακόμα είναι αρκετά συμαντικές ). Για παράδειγμα, αμα θέλω να ασχοληθώ με την μελέτη πολύ μεγάλων κατασκευών θα με δυσκολεύσει / θα μου ανοίξει δρόμους η προπτυχιακή μου εκπεύδευση? Ή αυτό εξαρτάται περισσότερο από το μεταπτυχιακό ή το δικό μου ψάξιμο πάνω στο αντικείμενο? Πάντως, είμαι τυχερός γιατί οι γονείς μου έχουν στην Πάτρα μια μικρή γκαρσονιέρα στο κέντρο στην οποία μπορώ να μείνω, οπότε στο χέρι μου είναι να κάνω μια ωραία φοιτητική ζωή και εδώ Τέλος πάντων περιμένω τις απαντήσεις σας...
  2. Γειά σε όλους! Έδωσα Πανελλαδικές πριν μερικές εβδομάδες και τώρα προβληματίζομαι για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού μου... Η σχολή που θέλω να επιλέξω είναι των Πολιτικών Μηχανικών... Το θέμα είναι σε ποιά πόλη... Τα μόρια που έχω συγκεντρώσει μου επιτρέπουν ( σύμφωνα με τις περσυνές βάσεις και συνυπολογίζοντας την μεγαλύτερη δυσκολία των θεμάτων σε σχέση με πέρσυ καθώς και την μικρή αύξηση των εισακτέων σε όλες τις πολυτεχνικές σχολές ) να επιλέξω και το ΕΜΠ. 1) Τι πλεονέκτηματα έχει το ΕΜΠ έναντι της Πάτρας ( όπου και μένω ) όσων αφορά το επίπεδο των σπουδών ( πχ γνώσεις που μπορεί να αποκτήσει κάποιος πάνω στην επιστήμη του ΠΜ) 2) Η Αθήνα έχει καλή φοιτιτική ζωή? 3) Πέρα από αυτά τα ερωτήματα τι άλλα πλεονεκτήματα έχει γενικά το ΕΜΠ? 4) Τελικά αξίζει να δηλώσω το ΕΜΠ, κατα την γνώμη σας, ή να μείνω καλύτερα Πάτρα? Υ.Γ. Αν σας είναι εύκολο να γράφεται σε ποιό πανεπιστήμιο σπουδάσατε...αλλιώς δεν πειράζει! Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.