Μετάβαση στο περιεχόμενο

SILONAM72

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός
  1. Συγκεκριμένα σε μεσοτοιχία με το μπαγκαλόου βρισκόταν μια μικρή αποθήκη που στέγαζε τον καυστήρα με το μπόιλερ. Ο καυστήρας λειτουργούσε με φυσικό αέριο. Δίπλα βρισκόταν δύο μονάδες αιρκοντίσιον και από κάποια τρύπα, που δεν είχε κλείσει σωστά, περνούσαν τα αέρια του μονοξειδίου του άνθρακα που προερχόταν από την καύση του καυστήρα. Τα αέρια αυτά μπήκαν στο μπαγκαλόου από την ψευδοροφή στο δωμάτιο των παιδιών και δηλητηρίασαν θανατηφόρα τα δύο αδέλφια και σοβαρά τον πατέρα με τη φίλη του. Οι δύο ενήλικες νοσηλεύτηκαν για λίγες μέρες στην εντατική του νοσοκομείου Κέρκυρας και η υγεία τους αποκαταστάθηκε.
  2. Το κλιματιστικό είναι αυτό : http://www.fgeurope.gr/images/products/DTR_AS070E_01%20%20AS_G09-12LLCB.pdf http://www.fgeurope.gr/images/products/OM_9332621006_Gr.pdf Δεν μπορώ να καταλάβω αν ισχύει κάτι τέτοιο.
  3. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Δεν έχω γνώσεις μηχανικού και για αυτό ρωτάω.Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα και στην λειτουργία της ανακύκλωσης του αέρα? Είχα ,προαφανώς λαναθασμένα, την εντύπωση ότι ανακυκλώνει τον αέρα φέρνοντας φρέσκο απο έξω. Και επειδή είναι κοντα η καμινάδα θεώρησα ότι έιναι επισφαλές ...
  4. Καλημέρα σε όλους Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τοποθετήθηκε σε μπαλκόνι εξωτερική μονάδα κλιματιστικού 9.000btu , δίπλα σε καυστήρα αερίου συμπήκνωσης . Έχει αφεθεί η προβλεπόμενη απόσταση των 55εκατοστών αν δεν κάνω λάθος. Το ερώτημα αφορά το εξής: Τίθεται κάποιο θέμα( είμαι άσχετος) , ασφαλείας λόγω της αποστάσεως? Επίσης υπάρχει περίπτωση αναρρόφησης καυσαερίων από το κλιματιστικό και δηλητηρίασης? Όπως είχε γίνει προν κάποια χρόνια στο ξενοδοχείο Νεφέλη στην Θεσσαλονίκη? Παρακαλώ να μου εξηγήσει κάποιος αν υπάρχει ο οποιοσδήποτε κίνδυνος. Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.