Μετάβαση στο περιεχόμενο

billalex

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

billalex's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φαντάζομαι εννοείς έναν ψυκτικό θάλαμο που χρησιμοποιείται συνήθως σε βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος?Λέγεται αλλιώς και τούνελ ταχείας κατάψυξης ή τούνελ σοκ, στον οπoίο η θερμοκρασία του θαλάμου μπορεί να φτάσει τους -45 C.Σχετική βιβλιογραφία δεν έχω να σου προτείνω (θέλει λίγο ψάξιμο στο net). Αν έχεις πάντως κάποιες συγκεκριμένες απορίες ευχαρίστως να το ψάξω και να σου απαντήσω...
  2. Χάρη σωστά μιλάς, αλλά αυτά τα επιχειρήματα (ευθύνη, χρήμα/χρόνος για την απόκτηση δικαιώματος υπογραφής) τα καταλαβαίνουμε μόνο εμείς οι συνάδελφοι μεταξύ μας.Οι πελάτες ή δεν θέλουν να τα καταλάβουν ή κάνουν πως δεν τα καταλαβαίνουν.Θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα και φτηνά, για να πάρουν το πιστοποιητικό.Στο χέρι μας ειναι να κρατήσουμε τις αμοιβές μας "ψηλά" (όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά γενικά).
  3. Λοιπόν…, πήγα στον εστιάτορα που θέλει ΥΔ μηχανικού για να πάρει το πιστοποιητικό πυρασφάλειας (του είπα την τιμή των 250€) και ιδού τα λεγόμενά του: “ τόσα λεφτά για μια μόνο υπογραφή? Μου φαίνεται για αρπαχτή, σκέψου του και πες μου μια καλύτερη τιμή”. Μήπως σας μυρίζει παζάρι η δουλειά? Τι λέτε να κάνω? (για μεσημεριανή μάσα, ούτε κουβέντα!!!)
  4. ευχαριστώ ckiriako. Θα μάθω και από άλλους συναδέλφους (αν και μεταξύ μας, πάιζουν γενικά "σκοτωμένες" τιμές , η κλασσική συνταγή: λίγα και σίγουρα!!)
  5. Προκειται για χώρο συνάθροισης κοινού (εστατόριο/ ταβέρνα) κάτω από 50 άτομα (δηλαδή κλασσικά: σύστημα τοπικής εγαρμογής, πυροσβεστηρες, ΕΧΙΤ και φωλιά).¨Πιστεύω έγινα ξεκάθαρος Καμμιά ιδέα κανείς για αμοιβή , μόνο υπογραφή ΥΔ μετά από έλεγχο δικό μου στο χώρο.
  6. επειδή αυτό το καθεστώς με τις ΥΔ του άρθρου 13 τώρα τελευταία προέκυψε δεν παίζουν ακόμα στάνταρ αμοιβές απ' ότι ξέρω (τουλάχιστον από στόμα σε στόμα μηχανολόγου σε μηχανολόγο). Γι' αυτό ζητάω μια ενδεικτική αμοιβή στο περίπου.Ουσιαστικά αυτό που θα κάνω θα είναι να ελέγξω αν όλα τα μέσα έχουν τοποθετηθεί και λειτουργούν καλώς και μετά υπογράφω. Τί τιμές παίζουν στην αγορά??(σόρρυ για την επιμονή μου...)
  7. ρε παιδιά μου κάτσανε σε 1 μέρα 2 τσιφούτηδες πελάτες (ένας εστιάτορας και ένας ξενοδόχος) οι οποίοι μου "πετάξανε" την ΥΔ και μου είπανε βάλε υπογραφή. είπα να τους στείλω στον .... αλλά κρατήθηκα. Αν αποφασίσω να υπογράψω, εννοείται κατόπιν ελέγχου/ αυτοψίας δικίας μου στο χώρο τους, και τα βρω όλα εντάξει, τι αμοιβή να ζητήσω (μόνο για την υπογραφή της ΥΔ)????. Πιστέυω το ελάχιστο 200€... Οι κύριε μάλλον ξεχνάνε οτι είμαστε οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι βάσει της Πυρ. Δξης 13 και εμάς θα κλείσουν στην ψειρού αν κάτι πάει στραβά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.