Μετάβαση στο περιεχόμενο

biringos

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by biringos

  1. To Αρθρο 51 του Ν. 3498/06 αναφέρεται στα εντός σχεδίου: «7. Κατά παρέκκλιση των ισχυόντων όρων δόμησης και με την τήρηση κατά τα λοιπά των διατάξεων του οικοδομικού και κτιριοδομικού κανονισμού, επιτρέπεται η αλλαγή χρήσης κτιρίων τουριστικών καταλυμάτων εντός σχεδίου ή εντός οικισμού προ του 1923 και η ανάπτυξη σε αυτά δραστηριοτήτων που επιτρέπονται από τις υφιστάμενες για την περιοχή χρήσεις γης, εφόσον:... " κλπ κλπ. Δεν έχω υπ' όψη μου κάτι άλλο για τα εκτός.
  2. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ ! Τελικά το θέμα παλεύεται. Για να δούμε και η Πολεοδομία Μήλου τι θα πει...
  3. Μήπως γνωρίζει κανείς αν ισχύει το Αρθρο 51 του Ν. 3498/06, που πρόσθετε στο άρθρο 21 του ΓΟΚ παρέκκλιση, με την οποία μορούσε κανείς υπό προϋποθέσεις (20 χρόνια λειτουργίας κλπ.) να μετατρέψει τουριστική εγκατάσταση σε κατοικίες, παρά τον αυξημένο συντελεστή;
  4. Μήπως γνωρίζει κανείς αν ισχύει το άρθρο 51 του Ν.3498/06 που προσθέτει στο άρθρο 21 του ΓΟΚ παρέκκλιση, σύμφωνα με την οποία υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης από τουριστική εγκατάσταση σε κατοικία?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.