Μετάβαση στο περιεχόμενο

gwgw__

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  • Ειδικότητα
    Υδραυλικός

gwgw__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. όπως αντιλαμβάνεστε έχω ταραχτεί λιγάκι.. @ dimitris GM , κατέβασα το έντυπο & θα το καταθέσω.. @ ΚΑΝΑ, καταφατική είναι η απάντηση.. χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας ..!!
  2. σας ευχαριστώ πολύ όλους.. Η άδεια της οικοδομής εκδόθηκε το 1970 - 1971. Τότε υπήρχαν κάποια υπόλοιπα χιλιοστά επιπλέον δόμησης. Με την αλλαγή του συντελεστή δεν υπάρχει δικαίωμα περαιτέρω δόμησης (ωστόσο τα χιλιοστά είχαν δηλωθεί στο κτηματολόγιο). Πριν πολλά χρόνια δεν άλλαξε ο συντελεστής στην Αττική? Η πρώτη εφοριακός που "εξέτασε" το θέμα μου, δε μου τα φορολόγησε. Κάποιος συνάδελφός της που μπλέχτηκε στην υπόθεση υποστηρίζει το αντίθετο..Υπάρχει κάποιο έγγραφο που μπορώ να υποβάλλω προκειμένου να τη γλιτώσω ?
  3. Καλησπέρα & από μένα, μη γνωρίζοντας που να απευθυνθώ, ζητώ τη συμβουλή σας. Το πρόβλημά μου έγκειται στα χιλιοστά (αέρας) που μου κληροδοτήθηκαν σε μία οικοδομή. Καθότι ο συντελετής δόμησης έχει μειωθεί, το κτίσμα πλέον υπερπληρεί τα χιλιοστά που του αναλογούν (σημειωτεόν το παρόν ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Πεντάγωνο). Τα χιλιοστά αυτά δεν έχουν καμία πρακτική αξία.Γίνεται να μου επιβληφθεί φόρος επ αυτού ? Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.