Μετάβαση στο περιεχόμενο

kaloyianni

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

kaloyianni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, με έχουν επιλέξει σε ένα πανεπιστήμειο για μεταπτυχιακό και είμαι πρώτη επιλαχών. Μου είπαν πως αν αδειάσει κάποια θέση θα είμαι το πρώτο άτομο που θα πάρουν.Τα αποτελέσματα όμως δεν εχουν ανακοινωθεί στο internet.Υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος άλλος στην θέση μου και αν ναι πως μπορώ να την κατοχυρώσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  2. Το Σ.Α.Κ.Χ στα Ελληνικά το έχω βρεί και εγώ. Ξέρει μήπως κάποιος στα Αγγλικά που μπορώ να το βρώ; Στην σελίδα που είναι στα Ελληνικά λίγο πιο κάτω υπάρχει και κάτι στα αγγλικά. Μήπως είναι αυτό; Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου στείλει κάποια απάντηση!!!Σας ευχαριστώ πολύ!
  3. Αναστασία και koifadop σας ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές σας. Αναστασία ήθελα να σε ρωτήσω το Σ.Α.Κ.Χ που μου προτείνεις τι είναι και πως μπορώ να το βρώ; Και πάλι σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σου!Θα προσπαθήσω να βρώ από την σελίδα της Ε.Ε.Εγώ ήδη διαβάζω λέξεις από το λεξικό των μηχανικών που το βρήκα στον Παπασωτηρίου. Αν προκύψει κάποια άλλη απορία θα στείλω μήνυμα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
  5. Γεια σας! Θέλω να κάνω μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμειο Χωροταξίας στο Βόλο. Γνωρίζει μήπως κάποιος στις εξετάσεις στα αγγλικά που δίνουν τι λεξιλόγιο πέφτει ή γενικά τι λέξεις πρέπει να διαβάσω στα αγγλικά? Υπάρχει κάποιο βιβλίο που μπορώ να αγοράσω? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.