Μετάβαση στο περιεχόμενο

Bolognia

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Bolognia's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Θα τις μεταβιβάσω στο μηχανικό μου !!
  2. Φίλε μου έχεις πολύ δίκιο!! Νέος είμαι και άπειρος... Θα μπορούσε όμως ο δήμος πριν εκδώσει την προέγκριση της άδειας λειτουργίας να ζητά βεβαίωση μηχανικού δλδ ότι μπορεί να γίνει το κατάστημα που επιθυμεί ώστε να προστατέψει τον πολίτη . Επίσης απ'οτι καταλαβα με λίγα λόγια θα πρέπει να ξενοικιάσω και να χάσω την επένδυση που έχω κάνει σ'αυτό το κατάστημα.
  3. Καλησπέρα σας, έχω ένα κατάστημα στο οποίο προσπαθώ να βγάλω άδεια υγειονομικού ενδιαφέροντος. Το κατάστημα είναι πιτσαρία αλλά αποκλειστικά για διανομή δλδ δεν έχουμε τραπέζια. Επίσης το κατάστημα είχε κάποια αυθαιρεσία η οποία απ'ότι μου δώσανε να καταλάβω λύθηκε με τον Ν.3843. Αλλά τώρα έρχεται ο μηχανικός και μου λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα γιατί για να εκδώσει πιστοποιητικό πυρασφάλειας πρέπει η έξοδος του καταστήματος να είναι κάτω από 12 μετρα από το πιο απομακρυσμένο σημείο του, σ'εμάς είναι 17μ. και χρειάζεται 2η έξοδος. Είναι αδύνατον όμως να γίνει δεύτερη έξοδος διότι το κατάστημα είναι ανάμεσα σε σπίτι και κατάστημα. Υπάρχει κάποια λύση ; Επίσης να ξανατονίσω ότι εδώ δεν δεχόμαστε κόσμο ώστε να υπάρχει κίνδυνος να εγκλοβιστούν!! Σας επισυνάπτω και μια κάτοψη που βρήκα του καταστήματος τραβηγμένη με το κινητό ... δυστυχώς δεν έχω σκάνερ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.