Μετάβαση στο περιεχόμενο

sls

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

sls's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  2. γνωρίζει κανένας πού μπορούμε να βρούμε τον κανονισμό του ΕΛΟΤ 81.2 για τους ανελκυστήρες και πώς προκύπτει το μήκος του κυλίνδρου σε έναν υδραυλικό ανελκυστήρα?
  3. ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, απλά θα ήθελα να ζητήσω και μια διευκρίνηση εάν δηλαδή είναι σωστό σχεδιαστικά να δείχνουμε ή όχι στο ίδιο σημείο της στήλης να συνδέονται τα 2 σιφώνια και αντίστοιχα οι 2 λεκάνες 2 γραφείων ευχαριστώ!
  4. θα σας παρακαλούσα να μου απαντήσετε στο εξής ζήτημα: επιτρέπεται σε σε ένα κατακόρυφο διάγραμμα να δείχνουμε ότι δύο λουτρά ή δύο κουζίνες ή ένα λουτρό και μια κουζίνα συνδέονται σε μια κατακόρυφη στήλη αποχέτευσης στο ίδιο σημείο?
  5. επιτρέπεται ο σωλήνας τροφοδοσίας υδ. ανελκυστήρα ξεκινώντας απο μηχανοστάσιο που βρίσκεται κάτω από την σκάλα να τρυπάει το τοιχείο του φρεατίου για να συνδεθεί στον κύλινδρο? Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ
  6. πώς υπολογίζεται σας παρακαλώ, η ισχύς της αντλίας που θα τροφοδοτεί 2 ανεξάρτητες κατοικίες με 2 ανεξάρτητους μετρητές? θα λάβουμε υπόψη μόνο τις δυσμενέστερες περιπτώσεις του μανομετρικού και της παροχής ή του συνόλου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρακαλώ να γράφετε στην σωστή κατηγορία ZaXoYs Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.