Μετάβαση στο περιεχόμενο

Manousos Garefalakis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Manousos Garefalakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ειχα την εντύπωση πάντως οτι το ασφαλτόπανο που ειναι απευθείας κολημένο στην πλακα επαιζε και το ρόλο του φράγματος υδρατμών.Αρμοι κοπηκαν και στεγανωθηκαν με μαστίχη πολυουρεθανικής βασης οπως επίσης και αρμοί περιμετρικα.Η μόνωση ειναι οπως περιγράφετε στην σελίδα παρακάτω με την διαφορά οτι εγω έβαλα ασφαλτόπανα. http://www.monosmart.gr/Content.php?PageId=36&Language=el
  2. Ισως κάνω λάθος αλλα νόμιζα οτι η μαύρη πισσα που βάζουν πριν κολλήσει το ασφαλτόπανο ειναι το φράγμα υδρατμών.επίσης η τσιμετοκονία που αναφέρω εγινε με μπετό πάχους 10cm με ίνες μέσα και ρυτίνες και στο τελος μπήκε ελικόπτερο για την λείανση της επιφάνειας και του χαλαζία.Επειδή δεν γνωρίζω θα ήθελα την άποψη σας για αυτο το είδος μόνωσης και κατα πόσο υπαρχει πιθανότητα να περάσει νερό απο το τελικό δάπεδο.Να σας πω οτι δεν εχει παρουσιάσει καμια ρωγμή.
  3. Καλησπέρα και απο μένα.Πρώτη φορά γράφω στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας.Έκανα μόνωση στην ταράτσα του σπιτιού μου και η διαδικασία ειχε ως εξης. α)φράγμα υδρατμών β)υγρομόνωση με ασφαλτόπανο γ)θερμομόνωση με εξηλασμένη πολυστερίνη fibran 5cm δ)τσιμεντοκόνια ινοπλισμένη και δημιουργία βιομηχανικού δαπέδου για πλήρη βατότητα. Ήθελα την άποψη σας για την συγκεκριμένη μόνωση και κατα πόσο μπορει να απορροφάει νερό το βιομηχανικό δάπεδο και να έχω προβλήματα αργότερα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.