Μετάβαση στο περιεχόμενο

kotsos87

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. απο την οικια που βρισκεται σντος του δημοτικου διαμερισματος ,τα 3 δωματια που ειναι το καθστικο ,η κουζινα και η μια κρεβατοκαμερα επιφανειας 60 τμ περιπου με ποσοστο συνιδιοκτησιας στο οικοπεδο στο 1/3 εξ αδιαιρετου...αντιστοιχα και για την δευτερη τα 3 δωματια που βρισκονται δυτικα και ειναι τραπεζαρια αποθηκη και καθιστικο στο δυτικο τμημα της οικιας...και ερωτω αν γινει μεταβιβαση στο 10%...και η συμβολαιογραφος ζητα τοπογραφο για το μισο σπιτι και ενεργειακο επιθεωρητη που ουτως η αλλως θα χρειαζοταν για το προγραμμα...δεν ωριζεται αυτοματα το σπιτι μαυτη τη συμβολαιογραφικη πραξη?μετα ο δικαιουος της εγκρισης του προγραμματος θα φαινεται οτι εχει στην ιδιοκτησια του ενα ακινητο 60 τμ με εν α τοπογραφικο 60 τμ...δεν μπορω να ξερω την δουλεια σασ αλλα σασ λεω τι αντιλαμβανομαι..
  2. εχετε δικιο οσον αφορα τα 3 θεματα...απλα ειναι μια διαδικασια που εει πολυ τρεξιμο κια πολυ μπερδεμα και φυσικα πολυ αγχος ...και ενα εγκεκριμενο ποσον το οποιο καλο θα ηταν να αποροφηθει γτ ρηματα δεν υπαρουν...και εω και μια συμβολαιογραφο και την τραπεα που πιεει για τη μεταβιβαση οπως και η τραπεζα και πραγματικα προσπαθω να βγαλω ακρη !!!
  3. ευαριστω για την αμεση απαντηση...στην διαθηκη γραφει περιλαμβανω ενα αυτοτελες διαμερισμα 120 τμ...επισης ξεκαθαρα (σετικο αυτο) αναφερει οτι στην μια αφηνει τα 3 δωματια στο ανατολικο τμημα και την αλλη τα 3 δωματια στο δυτικο..το οικημα αυτη τη στιγμη ειναι ενιαιο..εξυπηρετειται με ενα ρολοι απο την δεη και ειναι ενα σπιτι στην πραξη...αλλα οπως σας ειπα η συμβολαιογραφος μασ ζητησε νεο τοπογραφικο των 60 τμ για να γινει η μετβιβαση..παμε στο Ε9 που και εδω υπαρει ενα μικρο προβλημα ...η μια δηλωνει ποσοστο ιδιοκτησιας 50% των 120 τμ και η αλλη 100% των 60 τμ..αλλα αυτο διορθωνεται και αμεσα απ οτι μας ειπαν.το σπιτι ειναι πριν το 1955 και δεν γνωριζω τι ειναι το ΚΑΕΚ δυστηως,,,το μονο που γνωριζω ειναι οτι τα ερια μου ειναι δεμενα!!@!#$@...υπαρρχει επισης και ενα τοπογραφικο που ειναι 120τμ!!!
  4. μπορει να μην ειμαι στο σωστο μερος και ουτε συναδελφος σας αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...λοιποοον υπαρχει ενα ακινητο 120 τμ .σε διαθηκη του 2005 αναφερετι οτι αφηνει ο θανων τα 3 δωματια στην μια αδερφη και τα ανατολικα και τα αλλα 3 στην αλλη...περνωντας ο καιρος λοιπον κ αφου εχει γινει αποδοχη κληρονομιας βγαινει στην φορα το εξοικονομω κατ οικον..κανει αιτηση ενα αλλο 3ο προσωπο η κορη τησ μιας αδερφης και εγκρινεται( ο λογος το μεγαλυτερο ποσοστο εππιδοτησης 70%) απ την τραπεζα μας λενε ξεκινηστε αμεσ τη μεταιβαση...πηγαινοντας στην συμβολαιογραφο οιπον μας αναφερει οτι χρειαζεται εκτοσ απο 1500 ευρω! τοπογραφικο 60 τμ και οχι 120!!!!!!! το οποιο θα πει οτι βασει διαθηκης τα σπιτια ειναι 2!! ερωτω λοιπον αυτο θεωρειται καθετη ιδιοκτησια..γτ βλεποντας στο σαιτ του εξοικονομω λεει οτι δεν μπορει να μπει στο προγραμμα σπιτι με καθετη ιδιοκτησια..ξαναλεω οτι η διαθηκη καθαρα και ξαστερα αναφερει οτι αφηνει 3 δωματια στην μια κι 3 στην αλλη...αλλα για να γινει η μεταβιβαση τωρα ζηταει τοπογραφικο των 3 δωματιων...σαν καλο παιδι και γω λοιπον πηρα τηλ στο υπουργειο στο εξοικονομω και μου πε δεν θεωρειται καθετη ιδιοκτησια εφοσον το ακινητο ειναι ενα...μα η διαθηκη...μα μα μα...καντε την αιτηση λεεειιιι....τι κανω εγω τωρα???ποιος ξερει αραγε...(Υ.Γ) αμα ειναι να μας τα παρουν με συνοπτικες διαδικασιες τα τρωνε...αμα ειναι να παρουμε κανα φραγκο απ το εσπα μας ζητανε .....δεν ξσερω δεν μου ρχεται αλλα πολλα ζητανε συγγνωμη αν κουρασα και συγγνςμω που δεν εβαλα τονους
  5. πως θα γινουν ταα 2 σπιτια 1

  6. μπορει να μην ειμαι στο σωστο μερος και ουτε συναδελφος σας αλλα πραγματικα εχω πελαγωσει και καθε βοηθεια ευπροσδεκτη...λοιποοον υπαρχει ενα ακινητο 120 τμ .σε διαθηκη του 2005 αναφερετι οτι αφηνει ο θανων τα 3 δωματια στην μια αδερφη και τα ανατολικα και τα αλλα 3 στην αλλη...περνωντας ο καιρος λοιπον κ αφου εχει γινει αποδοχη κληρονομιας βγαινει στην φορα το εξοικονομω κατ οικον..κανει αιτηση ενα αλλο 3ο προσωπο η κορη τησ μιας αδερφης και εγκρινεται( ο λογος το μεγαλυτερο ποσοστο εππιδοτησης 70%) απ την τραπεζα μας λενε ξεκινηστε αμεσ τη μεταιβαση...πηγαινοντας στην συμβολαιογραφο οιπον μας αναφερει οτι χρειαζεται εκτοσ απο 1500 ευρω! τοπογραφικο 60 τμ και οχι 120!!!!!!! το οποιο θα πει οτι βασει διαθηκης τα σπιτια ειναι 2!! ερωτω λοιπον αυτο θεωρειται καθετη ιδιοκτησια..γτ βλεποντας στο σαιτ του εξοικονομω λεει οτι δεν μπορει να μπει στο προγραμμα σπιτι με καθετη ιδιοκτησια..ξαναλεω οτι η διαθηκη καθαρα και ξαστερα αναφερει οτι αφηνει 3 δωματια στην μια κι 3 στην αλλη...αλλα για να γινει η μεταβιβαση τωρα ζηταει τοπογραφικο των 3 δωματιων...σαν καλο παιδι και γω λοιπον πηρα τηλ στο υπουργειο στο εξοικονομω και μου πε δεν θεωρειται καθετη ιδιοκτησια εφοσον το ακινητο ειναι ενα...μα η διαθηκη...μα μα μα...καντε την αιτηση λεεειιιι....τι κανω εγω τωρα???ποιος ξερει αραγε...(Υ.Γ) αμα ειναι να μας τα παρουν με συνοπτικες διαδικασιες τα τρωνε...αμα ειναι να παρουμε κανα φραγκο απ το εσπα μας ζητανε .....δεν ξσερω δεν μου ρχεται αλλα πολλα ζητανε συγγνωμη αν κουρασα και συγγνςμω που δεν εβαλα τονους
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.