Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nikos Toukmatsis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. O κατασκευαστής ήθελε εξ αρχής να χωρίσει το κούφωμα με μία κάθετη τραβέρσα πλάτους 7 cm,ώστε να είναι σίγουρος πως δεν θα σπάσει το γυαλί,είτε στη μεταφορά,είτε μελλοντικά μετά την τοποθέτηση του από τον αέρα. Έτσι "μοιράσαμε" τις πιθανές αστοχίες.Αν σπάσει κατα τη μεταφορά το αναλαμβάνει ο ίδιος,αν σπάσει μελλοντικά εγώ. Ξέρω ακούγεται κάπως. Αν έδινα τα διπλάσια ή τριπλάσια(όπως την προσφορά που είχα από γνωστή εταιρεία),ποιος θα με εξασφάλιζε μελλοντικα από πιθανή αστοχία?? Ήδη σε δύο άλλες προσφορές που είχα έπρεπε να πληρώσω τα μεταφορικά και το γερανό για την ΠΡΩΤΗ τοποθέτηση του. Καταλαβαίνεις πιστεύω γιατί επέλεξα την πρώτη λύση.Το μη χείρον βέλτιστον!!
  2. Τέλος καλό όλα καλά με το μεγάλο άνοιγμα. Η λύση δόθηκε με pvc κούφωμα. Οι όποιες αντιρρήσεις του κατασκευαστή παρακάμφθηκαν αναλαμβάνοντας προσωπικά μελλοντική πιθανή αστοχία(σπάσιμο γυαλιού).Εννοείται ότι η υάλωση θα είναι τρίπλεξ. Έτσι αν υπάρξει πρόβλημα με το γυαλί θα μου το αντικαταστήσουν αναλαμβάνοντας προσωπικά το κόστος του γερανού.
  3. Πήρα την προσφορά για το Schucco και ειναι αρκετα ακριβό,διπλάσια + από πιθανή λύση με pvc. Έτσι η αναζήτηση συνεχίζεται για κάτι οικονομικότερο σε αλουμίνιο(με θερμοδιακοπή) ή και για pvc,αν βέβαια μπορεί να υποστηρίξει μια τόσο μεγάλη επιφάνεια γυαλιού.
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Ήδη στην πρώτη μου επαφή με την αντιπροσωπεία της Schucco μου είπαν πως γίνεται. Μένει να δω και το κόστος. Διαφορετικά θα το χτίσω λίγο,μειώνοντας το εμβαδόν και θα πάω σε μια φθηνότερη λύση(πλαστικό κούφωμα).
  5. Θα θελα τα φώτα σας... Έχω ένα μεγάλο άνοιγμα,πλάτος 2,62 μέτρα και ύψος 2,28 μέτρα. Θα θελα να βάλω ένα και μόνο σταθερό κούφωμα,πλαστικό ή αλουμινίου,για λόγους αισθητικούς και για την καλύτερη θέα. Θα θελα να αποφύγω δηλαδή διπλό κούφωμα(2 κάσες) ή κάθετη τραβέρσα στη μέση. Μπορεί να γίνει αυτό;; Στη μία και μοναδική εταιρεία που απευθύνθηκα μου είπανε πως δεν γίνεται για λόγους ασφαλείας. Δηλαδή ότι η επιφάνεια είναι πολλή μεγάλη και το τζάμι θα χει πρόβλημα από τον αέρα,άσχετα αν βάλω τρίπλεξ. Οποιαδήποτε άποψη δεκτή,ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.