Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ag

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Αγγλία
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Ag's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Γίνεται λόγος για την κατηγοριοποίηση των σηράγγων ανάλογα με την αντοχή τους κατά τη διέλευση επικίνδυνων εμπορευμάτων μέσα από αυτές. Δηλαδή σε περίπτωση έκρηξης εάν θα έχει η σήραγγα την απαραίτητη αντοχή. Δεν έχω όμως ακούσει κάποια εξέλιξη πάνω σε αυτό το θέμα τελευταία. Ξέρει κανένας αν έχει βγεί κάποιο έντυπο κατηγοριοποίησης ή αν έχει υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη τελευταία; Ευχαριστώ
  2. Καλησπέρα, Ψάχνω κάποια ενημέρωση σχετικά με τα έγγραφα και τις μελέτες που χρειάζονται για να δωθεί άδεια από την πολεοδομία του ΟΣΚ για δημόσια σχολικά κτίρια. Έχω ήδη βρει κάποιον οδηγό ο οποίος έχει συνταχθεί από τον ΟΣΚ σε συνεργασία με το ΜΟΔ το 2000. Έχει κανένας υπόψη του κάποιο νεώτερο έντυπο ή έστω τα ακριβή έγγραφα και μελέτες που χρειάζονται για τη αδειοδότηση; Ευχαριστώ
  3. Ναι, Ελλάδα είμαι. 3ετές πρόγραμμα είναι και είμαι στο 2ο έτος. Ναι, το ξέρω το ecotect και μας υποχρεώνουν να το χρησιμοποιούμε. Πλέον δεν μπορείς παρά να κατεβάσεις το trial, το οποίο διαρκεί κάπου 30 μέρες, νομίζω (αλλά το βρίσκεις και αλλού...). Τα περιφερειακά προγραμματάκια (tools), παρ' όλα αυτά, μπορείς να τα κατεβάσεις και είναι όντως πολύ εξυπηρετικά.
  4. Σας ευχαριστώ πολυ. Είναι η πρώτη φορα που μπαίνω και δεν ήξερα ότι επρεπε να κοιτάξω στα downloads. Στο Cardiff, αλλά κάνω το πρόγραμμα εξ αποστάσεως. Γι'αυτό είναι 6 μήνες.
  5. Χαίρετε αγαπητοί συνάδελφοι, Παρακολουθώ ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Αγγλία για Βιοκλιματικό Σχεδιασμό. Κάνω μία εργασία εξαμήνου στην οποία μου ζητείται να αναφέρω και να σχολιάσω Νόμους και Κανόνες που ισχύουν στη χώρα μας γύρω από φωτισμό, αερισμό, ήχο, υγιεινή και άνεση και θερμική απόδοση. Οτιδήποτε δε δεν καλύπτεται από την κείμενη νομοθεσία στην Ελλάδα μπορούμε να το πάρουμε από τις Οδηγίες της Ε.Ε. ή του CRES και ASHRAE. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα για οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα ή κάποιες από τις Οδηγίες; Και από πού μπορώ να τα προμηθευτώ; (εάν γνωρίζετε κανένα site που να τα έχει διαθέσιμα ή εάν κάποιος μπορεί κάτι να μου στείλει, θα ήμουν ευγνώμων) Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.