Μετάβαση στο περιεχόμενο

AggelosM

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by AggelosM

  1. Κύριε Ροδόπουλε. Καλησπέρα και ευχαριστώ για το ερωτηματολόγιο. Κοιτάζοντας τα προηγούμενα κείμενα σας κάπως διαμόρφωσα μια άποψη. Εκείνο που χρειάζομαι είναι την θεώρησή σας να την εκλαικεύσετε λίγο,(ισως και να την ανακεφαλαιώσετε ) για να τη γνωρίσουμε και εμείς οι ¨ μη σχετικοί " πιό καλά. Γιατί έχει σημασία ο "ιδιοκτήτης" να ξέρει λίγο τι ζητάει. Ο ¨ιδιοκτήτης¨ μπορεί και να είναι και ο διαχειριστής ενός δημόσιου κτιρίου για παράδειγμα... Ισως μια άλλη θεώρηση της "θερμο-υγρο-μόνωσης να αναγκάσει μεγαλες τεχνικές εταιρείες να αγοράσουν αυτό το λογισμικό και να το χρησιμοποιήσουν για τις μελέτες τους στα δημόσια κτίρια, και να εφαρμόσουν εκτεταμένα αυτή τη θεώρηση. Και μιμούμενοι εμείς αυτές να την εφαρμόσουμε στην ταράτσα των 85 τ.μ.
  2. Κύριε Ροδόπουλε, σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας. Στην απάντησή σας #57 υπάρχουν οι λόγοι για τους οποίους κατέφυγα στο site. Συγκεκριμένα ο α΄ ΠΜ μου συνέστησε ελαστομερές και απο πάνω τέντα, ο β΄ ΠΜ ασφαλτόπανο-εξηλασμένη πολυστερίνη-πλέγμα-τσιμεντοκονία ρύσεων (όχι αφρομπετό) -βιομηχανικό δάπεδο, ο γ΄ ΠΜ μου συνέστησε κατάστημα μονωτικών υλικών όπου πήγα και μπερδέυτηκα περισσότερο. Οι απαντήσεις-συμβουλές σας με βοήθησαν ώστε να αποφύγω τα ατοπήματα. Το ερώτημα όμως παραμένει και μας αφορά νομίζω όλους. Πώς σε ένα κτίριο που έχει κατασκευαστεί τη δεκαετία του ΄60, χωρίς τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, θα μονωθεί η ταράτσα; Ισως να μειδιάσετε, αλλά η απάντησή σας να είναι σημαντική!
  3. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω δύο διευκρινιστκές ερωτήσεις πάνω στο σχήμα που έχει δώσει ο κ. Ροδόπουλος #68. 1) Οταν ταράτσα (κατασκευή ΄60) έχει περαστεί με πίσσα, ελαστικά πολυμερή, αλουμινοχρώματα όλα αυτά τα ξηλώνουμε μέχρι να βρούμε ΩΣ; 2) Αν το κτίριο είναι διόροφο με φέρουσα τοιχοποιία ποιό είναι εκείνο το σχήμα που πρέπει να ακολουθηθεί έτσι ώστε να επιβαρυνθεί το ελάχιστο το οίκημα;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.